‘Εως 22 Δεκεμβρίου

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε μία ακόμη άδεια QuarkXPress 2016 για την επιχείρησή σας.

Αγοράστε μία νέα άδεια ή αναβαθμίστε στην έκδοση QuarkXPress 2016 και αποκτήστε μία δεύτερη πλήρη άδεια εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δείτε παρακάτω οδηγίες για το πώς θα την αποκτήσετε:

Αγοράστε ή κάνετε αναβάθμιση σε QuarkXPress 2016.

Θα πρέπει να έχετε έναν έγκυρο σειριακό αριθμό από μια προηγούμενη έκδοση του QuarkXPress 3-10 ή το QuarkXPress 2015 για να μπορέσετε να αναβαθμίσετε. Για να εντοπίσετε το σειριακό αριθμό σας, παρακαλούμε δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις σε αυτή τη σελίδα.

Θα λάβετε ένα email με τους κωδικούς και τις διευθύνσεις URL για να κατεβάσετε την αναβάθμιση ή το πλήρες προϊόν σας και την επιπλέον δωρεάν άδεια του QuarkXPress 2016.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν λάβετε αυτόματα την επιπλέον δωρεάν άδεια θα πρέπει να εγγράψετε την άδεια/ες QuarkXPress 2016 και στη συνέχεια με το χέρι να συμπληρώσετε τη φόρμα εξαγοράς ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

QuarkXPress License 2016

Χτίζοντας πάνω στα θεμέλια της απόδοσης και της αξιοπιστίας που παραδίδονται από τον προκάτοχό του, το QuarkXPress 2016 είναι η must-have αναβάθμιση για κάθε χρήστη QuarkXPress. Από την απλότητα του νέου εργαλείου επιλογής χρώματος έως την καινοτομία της εξαγωγής σε εκδόσεις HTML5, το QuarkXPress 2016 ανεβάζει τον σχεδιασμό και την παραγωγικότητα στο επόμενο επίπεδο.

Το QuarkXPress 2016 πωλείται ως διαρκής άδεια με 60 ημέρες δωρεάν υποστήριξη, δωρεάν διπλή ενεργοποίηση, άδειες πολλαπλής πλατφόρμας (Mac και PC) και συνεχή πρόσβαση σε δωρεάν ενημερώσεις.

H Comart είναι Apple Authorized Reseller, Adobe Certified Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. με μεγάλη εμπειρία και ενημερωμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης σε εγκαταστάσεις για δημιουργικούς επαγγελματίες σε τομείς όπως γραφικές τέχνες, γραφιστική, παραγωγή εντύπου, εκδόσεις κ.α.