Η Comart A.E. σε συνεργασία με την iSquare (Apple Authorised Distributor), σας προσκαλεί να δείτε από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή βίντεο και δημιουργίας μουσικής σε Mac. Στη μοναδική αυτή παρουσίαση, θα γνωρίσετε από κοντά την τελευταία έκδοση των Final Cut Studio και Logic Studio.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Final Cut θα δείτε πολλά από τα εκατοντάδες νέα χαρακτηριστικά του. Οι εξειδικευμένοι ομιλητές της Apple, θα σας δείξουν πως τα προϊόντα της σουίτας “επικοινωνούν” και σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε την δουλειά σας πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά καθόλη τη διαδικασία παραγωγής βίντεο.

Η παρουσίαση του Logic είναι ιδανική για κιθαρίστες, live ερμηνευτές ή μουσικούς που ηχογραφούν, επεξεργάζονται και μιξάρουν τη δική τους μουσική. Μάθετε περισσότερα για το πιο προηγμένο εργαλείο της βιομηχανίας για δημιουργία και παραγωγή μουσικής και ανακαλύψτε γιατί το Mac σας είναι το καλύτερο εργαλείο που είχατε ποτέ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα έχουμε stand στο χώρο της έκθεσης, όπου θα μπορέσετε να δείτε και να ενημερωθείτε για τς λύσεις που διαθέτουμε.