Η Matrox παρουσιάζει την Mojito 4Κ στην ‘Εκθεση BVE του Λονδίνου.

Η Mojito 4Κ video monitoring card απευθύνεται στους χρήστες του Adobe Creative Cloud. Αυτή η quad 3G-SDI, 4K video card προορίζεται για χρήση σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο της Adobe στις πλατφόρμες των Windows, επιτρέποντας στους χρήστες να εισάγουν, να επεξεργαστούν και να εξάγουν υλικό σε πλήρη ανάλυση 4K. Η κάρτα έρχεται με βελτιστοποιημένα Adobe Mercury Transmit plug-ins για το Premiere Pro και SpeedGrade και WYSIWYG υποστήριξη για το After Effects και το Photoshop.

Παρέχει 10-bit H.264 infra-frame απόδοση, επιτρέπει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και την έξοδο του βίντεο σε ανάλυση 4K, συμπεριλαμβανομένων 4Κ (4096 x 2160), QFHD (3840 x 2160), 2K (2048 x 1080), HD και SD. Υποστηρίζονται frame rates έως 60fps, ακόμα και σε αναλύσεις 4K.

Επίσης, η ενιαία, μήκους ¾ κάρτα PCIe, με πέντε πλήρους μεγέθους BNC κοννέκτορες απευθείας στο βραχίονα της κάρτας υποστηρίζει, μέχρι 16 κανάλια SDI embedded audio.

Σε αντίθεση με τις επαγγελματικές οθόνες, που εμφανίζουν με ακρίβεια το βίντεο σας σε πλήρη ανάλυση και με την κατάλληλη χρωματική απόδοση, οι οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν έχουν τη δυνατότητα να δείξουν κάθε pixel, ούτε μπορούν να έχουν πιστή χρωματική απόδοση.

Η Matrox Mojito 4K προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση επεξεργασίας και παρακολούθησης που υποστηρίζει 4Kp60, επιτρέποντάς σας να ξέρετε ότι αυτό που βλέπετε είναι αυτό που θα παραδώσετε.

Επίσης, στην BVE η Matrox θα παρουσιάσει τον MICROQUAD multiviewer, τον Convert DVI Plus HD-SDI scan converter, και τον MC-100 dual-SDI to HDMI mini converter.