Η PRIMESTREAM παρουσιάζει το ΜΑΜ FORK v5.0 στην NAB 2015. Το FORK v5.0 είναι η τελευταία έκδοση της γνωστής πλατφόρμας λογισμικού για τη διαχείριση αρχείων και αυτοματισμού (ΜΑΜ-Media Asset Management). Το FORK 5.0 παρέχει σημαντικά νέα updates, τόσο για την παραγωγή όσο και για το Playout, με βελτιώσεις σε MXF και 4K Playout ροές εργασίας, καθώς και ενσωμάτωση προϊόντων τρίτων κατασκευαστών. Το FORK προσφέρει απρόσκοπτη ροή εργασίας για I/O, logging, επεξεργασία proxy, control room playout, master control playout, εκδόσεων στα social media και αρχειοθέτηση (archive).

Επίσης στην NAB 2015 παρουσιάζει το Xchange v4.0, μια σημαντική αναβάθμιση στην εφαρμογή που παρέχει στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και τους επαγγελματίες βίντεο, άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο, του περιεχομένου των FORK production servers, από οποιοδήποτε υπολογιστή ή tablet. To Xchange v4.0, περιλαμβάνει και το Insight, ένα νέο ισχυρό εργαλείο για σχολιασμό, βαθμολόγηση και παρακολούθηση δραστηριότητας μέσων ενημέρωσης.

Το FORK συνδυάζει πολλαπλές ενότητες εργαλείων σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού. Περιλαμβάνονται κορυφαίο σύστημα media asset management και εξελιγμένο σύστημα εισαγωγής και διαχείρισης μεταδεδομένων για πλήρως αυτοματοποιημένες ροές εργασίας. Με αρχιτεκτονική hardware-agnostic το FORK συνεργάζεται με hardware και software κορυφαίων κατασκευαστών. Έτσι παρέχεται πλήρης έλεγχος για ολοκληρωμένη διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας με βελτιωμένη απόδοση που μεγιστοποιούν τη χρήση και την αξία των media assets.

Η PRIMESTREAM διαθέτει εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 300 επιχειρήσεις broadcast σε 40 χώρες και σε κορυφαίους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς.

Η Comart αποτελεί τον επίσημο διανομέα της Primestream FORK στην Ελλάδα με σημαντικές ραδιοτηλεοπτικές εγκαταστάσεις και τεχνογνωσία στον χώρο των μεταδόσεων (broadcast) του MAM (Media Asset Manegement) της αρχειοθέτησης υλικού (Archive) κλπ.