Η θεατρική ομάδα blindspot theatre group διασκευάζει το γνωστό λογοτεχνικό έργο του Λακλό «Επικίνδυνες Σχέσεις» δημιουργώντας μία νέα θεατρική προσέγγιση στο πρωτότυπο μυθιστόρημα.

Εστιάζοντας στο κεντρικό ερωτικό τρίγωνο της ιστορίας, η παράσταση μεταφέρει τον κόσμο του έργου στο γνωστό night club Ηοtel Ermou (Ερμού 152), το οποίο φιλοξενεί για πρώτη φορά θεατρική παράσταση στους χώρους του. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 για λίγες μόνο παραστάσεις.

Η ομάδα blindspot theatre group παντρεύει διαφορετικές τέχνες – θέατρο, εικαστικά, κινηματογράφο, μουσική και νέες τεχνολογίες με σκοπό τη δημιουργία μίας νέας αισθητικής γλώσσας.

Στην παράσταση, το στοιχείο του ‘φαίνεσθαι ̓ που εξωτερικεύει συμπεριφορές και εικόνες κρύβοντας τις πραγματικές προθέσεις των προσώπων, προσεγγίζεται μέσα από την χρήση της τεχνολογίας, το οπτικό στοιχείο της οθόνης, της ζωντανής κινηματογράφησης, του live-μοντάζ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Comart είναι χορηγός των παραστάσεων παρέχοντας οπτικοακουστικό εξοπλισμό Blackmagic Design και τεχνική υποστήριξη.

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.