Νέο Blackmagic Design DaVinci Resolve 12.5

Πρόσφατα η Blackmagic ανακοίνωσε την νεότερη έκδοση DaVinci Resolve 12.5.

Το νέο DaVinci Resolve 12.5 αποτελεί σημαντική αναβάθμιση αφού διαθέτει πάνω από 1.000 βελτιώσεις και 250 νέα χαρακτηριστικά μεγάλες σε σχέση με την προηγουμένη έκδοση. Περιλαμβάνει σημαντικές προσθήκες στο σύνολο των εργαλείων επεξεργασίας, νέα και βελτιωμένα color features, βελτιωμένη υποστήριξη HDR, και ισχυρά καινούργια εφέ.

Το DaVinci Resolve 12.5 σχεδιάστηκε για να καταστήσει ευκολότερη και ταχύτερη την εργασία των επαγγελματιών editors και colorists ενώ τους παρέχει περισσότερες δημιουργικές επιλογές από ποτέ. Με πολλούς χρήστες να στρέφονται στη χρήση του DaVinci Resolve, η Blackmagic Design συνέλλεξε πληροφορίες και ενίσχυσε το λογισμικό με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά.

Το DaVinci Resolve 12,5 προσθέτει δεκάδες νέες λειτουργίες editing και trimming, όπως τα νέα swap και shuffle edits, επτά εξ ολοκλήρου νέα χαρακτηριστικά trimming: head and tail trimming, ripple cut and paste insert commands, εκτεταμένη επεξεργασία επικάλυψης με ripple overwrites, append edits, και πολλά περισσότερα. Επιπλέον, έχει βελτιωθεί σημαντικά η λειτουργικότητα του timeline με τη χρήση native ή optimized αρχείων  media η επεξεργασία γίνεται ταχύτερα από ποτέ! Με την  νέα επιλογή cinema viewer, το βίντεο παίζει σε full screen, πράγμα που καθιστά ευκολότερη την προεπισκόπηση της εργασίας από τους χρήστες,  σε φορητούς υπολογιστές ή συστήματα με μία μόνο οθόνη.

Το DaVinci Resolve 12,5 εισάγει έναν εντελώς νέο τρόπο περιήγησης στα κλιπ χρησιμοποιώντας audio waveforms. Με την επαναστατική επικάλυψη του audio waveform μπορείτε να βλέπετε το βίντεο κλιπ και το audio waveform ταυτόχρονα. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος περιήγησης σε διάφορα σημεία του κλιπ με βάση τις πληροφορίες που δίνει το waveform του ήχου.

To DaVinci Resolve 12,5 προσθέτει, επίσης, δεκάδες νέα χαρακτηριστικά διαχείρισης media και metadata που διευκολύνουν την οργάνωση και την επεξεργασία μεγάλου όγκου αρχείων media.

Διαβάστε περισσότερα για το Νέο Blackmagic Design DaVinci Resolve 12.5  εδώ

blackmagic_authorized_reseller_1line

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις video, post και broadcast