Τα Νέα της Blackmagic Design από την IBC 2015

Για άλλη μια φορά η Blackmagic Design είχε μια επιτυχημένη παρουσία και εντυπωσίασε το επαγγελματικό κοινό της IBC παρουσιάζοντας τα νέα της προϊόντα:

Blackmagic URSA Mini B4 Mount: τροποποιημένο mount για την νέα Blackmagic URSA Mini PL που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε φακούς broadcast HD.

Τρία νέα μοντέλα Teranex Mini Video Converters, παρέχοντας την δυνατότητα στους χρήστες  να μετατρέψουν από 12G-SDI σε Quad SDI , από Quad SDI σε 12G-SDI, και να διανείμουν μια μοναδική πηγή SDI σε οκτώ εξόδους SDI.

DeckLink Quad 2: Η νέα λύση για σύλληψη και αναπαραγωγή υψηλής απόδοσης που χορηγεί την δυναμική 8 καρτών DeckLink, σε έναν ενιαίο πίνακα κυκλώματος που συνδέεται σε μια υποδοχή PCI Express.

DaVinci Resolve 12:  Η τελευταία έκδοση του διάσημου επαγγελματικού λογισμικού επεξεργασίας και χρωματικής διόρθωσης, είναι τώρα διαθέσιμο για download από την επίσημη ιστοσελίδα της Blackmagic Design.

MultiView 1.1 Update:  σημαντική αναβάθμιση για το  Blackmagic MultiView 16 η οποία διαθέτει νέα μέτρα ήχου, ενισχυμένες on screen labels, έξοδο RGB μέσω HDMI και πολλά άλλα.