ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

στην παρουσίαση του Drive-Away CCT 120 HD PROVEN της SWE-DISH Satellite Systems

Τρίτη 21 Οκτωβρίου ξενοδοχείο Holiday Inn Αττική Οδός (10:00πμ με 16:00μμ)

Η COMART AE αντιπρόσωπος της SWE-DISH Satellite Systems σας προσκαλεί στην παρουσίαση της καινούργιας σειράς προϊόντων CCT-CommuniCase Technology.

Η παρουσίαση θα γίνει σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και θα υπάρχει δυνατότητα για συζήτηση, καφέ κτλ. Λόγω των περιορισμένων θέσεων, τηλεφωνήστε για κρατήσεις στο 210-3416200 (κα Λία Κουτσιρίμπα)

Θα παρουσιαστεί ένα SNG Van, εξοπλισμένο με τα συστήματα Drive-Away CCT 120 HD PROVEN και SUITCASE CCT 120:

Drive-Away CCT 120 HD PROVEN

Μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας CommuniCase® το νέο HD proven Drive-Away CCT120 είναι το πλέον εξελιγμένο δορυφορικό τερματικό σε όχημα. Το Drive Away CCT120 μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε όχημα του στόλου σας καθώς δεν υπάρχει ανάγκη καλωδιακής σύνδεσης με την οροφή. Έτσι έχετε ένα ανθεκτικό, ελαφρύ, και στεγανό σύστημα που μπορεί ταχύτατα να αναδιπλωθεί και να ξεκινήσει μετάδοση.

Με το CCT120 έχετε ένα ισχυρό και κομψό σύστημα Ku-Band. Ανάμεσα στις εταιρείες που εμπιστεύονται τα συστήματα της Swedish από το 1997 είναι το CNN, το ABC και το BBC, έχοντας σαν βάση τις ικανότητες του συστήματος να αποτρέπει την είσοδο άμμου, σκόνης και νερού καθώς επίσης τη μεγάλη ταχύτητα εκπομπής.

SUITCASE CCT 120

Το σύστημα Suitcase CCT 120 βασίζεται σε modular σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση των εξαρτημάτων του συστήματος για διαφορετικές εφαρμογές. Το plug-in modem, η κεραία ο controller και ο transceiver μπορούν να αλλαχθούν και να χρησιμοποιηθούν σε υφιστάμενα και μελλοντικά συστήματα CCT της Swe-Dish. Επιπλέον υπάρχουν συμπληρωματικές μονάδες που υποστηρίζουν διαφορετικές συχνότητες εκπομπής, επίπεδα ισχύος και τυπούς διαμόρφωσης.

Με το σύστημα slide-in cassette το modem μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν CCT της Swe-Dish όπως το Drive Away CCT 120. Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό module ID το λογισμικό αναγνωρίζει το modem και ρυθμίζει παραμέτρους όπως το εύρος του αζιμούθιου χωρίς την παρέμβαση του χείριστη.

To Suitcase CCT 120 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, η μικρότερη είναι ιδανική για αεροπορική μεταφορά και επιτρέπει την λειτουργία από έναν μόνο χείριστη μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος εργασίας, με απρόσκοπτη στόχευση και auto-peaking.