Η PRIMESTREAM παρουσίασε στην IBC 2018 τα οφέλη της πλατφόρμας διαχείρισης δυναμικών μέσων επόμενης γενιάς με νέες λύσεις για καταγραφή βίντεο IP, cloud-based έλεγχο και έγκριση, end-to-end 4K UHD ροή εργασιών, public API και πολλές άλλες δυνατότητες!

Το Primestream XchangeSuite ήταν στο shortlist στην κατηγορία “Production & Post” IP Ingest App and Media Framework του TVBEurope Best of Show Award at IBC2018 για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και την λειτουργικότητα.

IP Stream Workflow

Από 4K έως SD, καταγράψτε, επεξεργαστείτε και μεταγράψτε όλες τις ροές SDI και Web μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας Media Over IP και ενσωματώστε γρήγορα το συγκεκριμένο περιεχόμενο μέσω παραγωγής, διαχείρισης και παράδοσης της ροής εργασίας. Καταγράψτε HLS, MPEG DASH, RTP / RTSP και RTMP, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη λήψη ροών SMPTE 2110/2022 και Newtek NDI IP χρησιμοποιώντας συμβατό υλικό. Καταγράψτε πηγές IP σε ενιαίες ή πολλαπλές μορφές αρχείων, όπως ProRes, XDCAM, DNxHD, AVC-Intra και H.264.

Έλεγχος και έγκριση

Το νέο internet SaaS-based σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι χρήστες να συλλέγουν και να μοιράζονται με ασφάλεια τα σχόλιά τους σχετικά με τα υλικά σε ολόκληρη την όμαδα εργασίας, αξιοποιώντας την ενσωμάτωση με το Xchange, και με τους εξωτερικούς συνεργάτες τους μέσω ενός web browser. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με εκτενή στοιχεία ελέγχου απορρήτου μέσω υδατοσήμανσης, προστασία με κωδικό πρόσβασης και συγκεκριμένους χρονικούς συνδέσμους, καθώς και αυτοματοποιημένο συγχρονισμό πίσω στην πλατφόρμα Xchange και μέσω επέκτασης για το Adobe Premiere Pro.

End-to-End 4k UHD

Μέσω της νέας πλατφόρμας πολυμέσων, η ροή εργασίας 4K UHD της Primestream προσφέρει τις ευέλικτες λειτουργίες που χρειάζεστε για τη λήψη αρχείων UHD 4K, ζωντανών SDI και IP streams – και στη συνέχεια την απρόσκοπτη μεταφορά αυτού του περιεχομένου σε παραγωγή, διαχείριση και παράδοση. Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν αυτοματοποιημένη δημιουργία proxy, βελτιωμένη επεξεργασία της ροής εργασίας με edit-while-capture σε Adobe Premiere Pro και Apple Final Cut Pro, καθώς και ζωντανή αναπαραγωγή 4K UHD και HD/SD αυξανόμενη έως 4K UHD. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν προεπισκόπηση περιεχομένου 4K UHD εγγενώς στο παράθυρο του κλιπ ή προεπισκόπηση μιας ροής αναπαραγωγής σε πλήρη οθόνη και υψηλή ανάλυση.

Xchange APIs

Το νέο API της Primestream επιτρέπει τον σχεδιασμό στιβαρής και ισχυρής ενσωμάτωσης μέσω best-in-class εργαλείων για την δημιουργία καλύτερων λύσεων. Το API Xchange επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώνουν τις ροές εργασίας τους με πολλούς τρόπους, όπως η προσθήκη ανταλλαγής με AI engines, η ενσωμάτωση με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών για τη παράδοση IMF ροών εργασίας και πολλά άλλα!

Η PRIMESTREAM διαθέτει εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 300 επιχειρήσεις broadcast σε 40 χώρες και σε κορυφαίους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς.

Η COMART αποτελεί τον επίσημο διανομέα της Primestream FORK στην Ελλάδα με σημαντικές ραδιοτηλεοπτικές εγκαταστάσεις και τεχνογνωσία στον χώρο των μεταδόσεων (broadcast) του MAM (Media Asset Manegement) της αρχειοθέτησης υλικού (Archive), του video production & post-production κλπ.