Adobe Creative Cloud for teams

Για απεριόριστη δημιουργικότητα και συνεργασία

Το Adobe Creative Cloud for Teams δίνει στον οργανισμό σας πρόσβαση στις κορυφαίες εφαρμογές και υπηρεσίες σε μια ενιαία και ασφαλή πλατφόρμα. Ενεργοποιήστε τη δημιουργικότητα της ομάδας σας για σχεδιασμό περιεχομένου για σχεδόν οποιοδήποτε μέσο. Βελτιώστε την παραγωγικότητά με εργαλεία που βελτιστοποιούν τις ροές εργασίας, και ενισχύουν την συνεργασία και βελτίωση της συνοχής της εταιρικής σας ταυτότητας.

Επιπλέον, βασιστείτε στην απλοποιημένη διαχείριση αδειών, την προβλεψιμότητα του προϋπολογισμού και τον απόλυτο έλεγχο του λογισμικού σας για να βοηθήσετε την ομάδα σας να παραμείνει επικεντρωμένη στη δημιουργία εξαιρετικής εργασίας.

Χαρακτηριστικά

Δημιουργήστε για οποιοδήποτε μέσο

Σχεδιασμός υψηλής ποιότητας για εκτύπωση, web, βίντεο, κινητό, φωνή και συναρπαστικά μέσα χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εκδόσεις των πάνω από 20 εφαρμογών Creative Cloud. Απολαύστε νέα δημιουργική ελευθερία με το Adobe Illustrator on the iPad. Χρησιμοποιήστε το γρηγορότερο και ευκολότερο Adobe Photoshop, το οποίο περιλαμβάνει τεχνολογία AI.

Όταν πρέπει να εργαστείτε από απόσταση, μπορείτε να δημιουργήσετε σκηνές και μοντέλα με υφή σε τρισδιάστατο σχέδιο και εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας με το Adobe Aero. Δημιουργήστε ψηφιακές εμπειρίες με το Adobe Acrobat Pro που βοηθά να μείνετε συνδεδεμένοι και παραγωγικοί οπουδήποτε κι αν εργάζεστε.

Ανακαλύψτε νέους τρόπους για συνεργασία

Μοιραστείτε έναν σύνδεσμο σε έγγραφα Photoshop, Illustrator και Adobe Fresco cloud και ο καθένας θα μπορεί να προβάλει και να σχολιάσει μέσω διαδικτύου, χωρίς να χρειάζεται συνδρομή Creative Cloud. Μπορείτε να προβάλετε εύκολα το ιστορικό έκδοσης ενός εγγράφου cloud ή Creative Cloud αρχείου και επαναφορά προηγούμενων εκδόσεων για έως 180 ημέρες. Προσκαλέστε συνεργάτες να συνεισφέρουν απευθείας από εφαρμογές όπως το Photoshop, το Illustrator και το Fresco.

Μπορείτε να έχετε αποθήκευση 1 TB ανά χρήστη με την επιλογή συγκέντρωσης χώρου αποθήκευσης για ολόκληρη την ομάδα. Συνεργαστείτε πιο παραγωγικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε καθημερινά χάρη στην ενοποίηση με Microsoft Teams, Slack κ.α.

Διατηρήστε τη συνοχή της εταιρικής σας ταυτότητας

Διασφαλίζετε μια συνεπή εμφάνιση και αίσθηση σε όλα τα στοιχεία της επιχείρησής σας όπως κοινή χρήση χρωμάτων, εικόνων και άλλων στοιχείων του δημιουργικού σας με εφαρμογές και συσκευές που χρησιμοποιούν Creative Cloud Library. Είναι διαθέσιμα μέσα στις Creative Cloud εφαρμογές σας καθώς και σε Word, PowerPoint, Gmail, και Google Suite.

Χρησιμοποιήστε το API για να ενσωματώσετε πλήρως τις βιβλιοθήκες στις ροές εργασίας σας και αποκτήστε ευέλικτη πρόσβαση στα δημιουργικά σας υλικά.

Ελέγξτε τα ψηφιακά υλικά σας

Τα δημιουργικά στοιχεία και οι βιβλιοθήκες σας θα είναι απόλυτα ασφαλή αφού θα μπορούν να ανακτηθούν όταν κάποιος φύγει απο την εταιρεία σας.

Λάβετε υλικά και υποστήριξη

Δημιουργήστε μια δυνατή δημιουργική ομάδα με το ενσωματωμένο Adobe Talent job posting service. Βρείτε γραμματοσειρές, χρώματα, πρότυπα και στοιχεία χρησιμοποιώντας Adobe Fonts, Adobe Color και Adobe Stock.  Ανακαλύψτε δημιουργική έμπνευση στο Behance και μάθετε νέες τεχνικές με την χρήση διαδραστικών μαθημάτων.

Απλοποιήστε τη διαχείριση αδειών

Η web-based Admin Console επιτρέπει στον IT να προσθέτει ή να εκχωρεί εκ νέου άδειες ανά πάσα στιγμή με λίγα μόνο κλικ. Η χρέωση συμπληρώνεται στην επόμενη πληρωμή σας.

Εξοικονόμηση

Αποκτήστε προβλεψιμότητα προϋπολογισμού και χαμηλότερο αρχικό κόστος με ετήσια VIP συνδρομή που σας παρέχει πρόσβαση στις δημιουργικές εφαρμογές desktop της Adobe και αποκλειστικές ενημερώσεις χωρίς επιπλέον κόστος.  Με το Adobe Value Incentive Plan (VIP) προσφέρονται εκπτώσεις για 10 και πάνω άδειες.

Δείτε τα στο eshop

Άρθρα μας για Adobe

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Adobe, Lacie, Blackmagic, Sonnet Technologies κ.α., με εξειδίκευση σε εγκαταστάσεις & υποστήριξη για τον Δημιουργικό Επαγγελματία των εκδόσεων, γραφικών τεχνών, φωτογραφίας, διαφήμισης, digital design, animation, βίντεο και μεταδόσεων.