Εξοικονομήστε 120€ σε ετήσια συνδρομή έως 2/2

Με την προσφόρα Adobe Creative Cloud Special Offer θα δώσετε στην ομάδα σας τα εργαλεία που χρειάζεται για να πετύχει. Εργαστείτε πιο παραγωγικά, συνεργατικά και δημιουργικά. Δουλέψτε ομαδικά με το Adobe Creative Cloud for Teams.

Επίσης, εάν κάνετε συνδρομή μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, θα εξοικονομήσετε χρήματα. Κερδίστε έκπτωση 120 € σε ένα ετήσιο πρόγραμμα.

Adobe Creative Cloud for Teams

Το Adobe CC Creative Cloud for Teams είναι σχεδιασμένο για επιχειρήσεις και ομάδες εργασίας. Παρέχει τα πιο σύγχρονα εργαλεία για εργασία σε desktop και φορητές συσκευές, εξειδικευμένη εκπαίδευση και καλύτερες λύσεις για συνεργασία της ομάδας σας.

Η σουίτα Adobe CC Creative Cloud for Teams ενσωματώνει τις πλέον πρόσφατες desktop εφαρμογές, ανανεώσεις και αναβαθμίσεις την στιγμή της κυκλοφορίας τους, μαζί με εργαλεία και υπηρεσίες που η ομάδα σας χρειάζεται για να συνεργαστεί και να δημιουργήσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Creative Cloud για την επιχείρηση σας

Με το Adobe Creative Cloud special offer θα αποκτήσετε πάνω από είκοσι δημιουργικές εφαρμογές όπως τα κορυφαία Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects, XD, Dreamweaver, Lighroom και άλλα.

Aποκλειστικά χαρακτηριστικά για επαγγελματίες

  • Admin Console για εύκολη διαχείριση και ανάθεση αδειών
  • Τεχνική υποστήριξη 24/7
  • Δύο συνεδρίες με ειδικούς της Adobe (1:1 expert sessions) ανά χρήστη/ανά έτος
  • Απεριόριστες αναρτήσεις job μέσω Adobe Talent
  • Slack και Microsoft Teams app integration
  • 1 TB χώρος στο cloud, Adobe Portfolio, Adobe Fonts & άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ανανεώσεις

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Adobe Commercial, Education & GovernmentLacie, Blackmagic, Sonnet Technologies κ.α., με εξειδίκευση σε εγκαταστάσεις & υποστήριξη για τον Δημιουργικό Επαγγελματία των εκδόσεων, γραφικών τεχνών, φωτογραφίας, διαφήμισης, digital design, animation, βίντεο και μεταδόσεων.

Άλλα άρθρα μας για Adobe