Δημιουργείστε με Adobe Photoshop Generative Fill

Δημιουργήστε γρήγορα, προσθέστε, αφαιρέστε ή αντικαταστήστε εικόνες απευθείας στο Adobe Photoshop με απλά μηνύματα κειμένου που υποστηρίζονται από το Adobe Firefly Generative AI.

Δημιουργήστε περιεχόμενο με ισχυρούς νέους τρόπους

Από τη σύλληψη δημιουργικών ιδεών μέχρι την πραγματοποίηση σύνθετων επεξεργασιών και βελτιώσεων, το Generative Fill μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε γρήγορα το όραμά σας, ενώ σας δίνει τον πλήρη έλεγχο σε κάθε δημιουργία.

Μεταβείτε από το μήνυμα κειμένου σε εκπληκτική τέχνη σε δευτερόλεπτα με το Generative Fill — μια σειρά δυνατοτήτων που υποστηρίζονται από AI που σας επιτρέπουν να προσθέτετε, να επεκτείνετε και να αφαιρείτε περιεχόμενο από εικόνες ή να τις δημιουργείτε από την αρχή.

Περισσότερες ιδέες, λιγότερος χρόνος

Εξερευνήστε και πειραματιστείτε με ιδέες σε δευτερόλεπτα, όχι σε ώρες. Χρησιμοποιήστε το Generative Fill για να δημιουργήσετε γρήγορα δεκάδες έννοιες υψηλής ποιότητας με αποτελέσματα μόλις λίγα πλήκτρα μακριά.

H Τεχνητή νοημοσύνη συναντά το Photoshop

Δημιουργήστε περισσότερα με πλήρη δημιουργικό έλεγχο. Με το Generative Fill ενσωματωμένο στο Photoshop (beta), μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με κάθε άλλο εργαλείο επεξεργασίας για να προσαρμόσετε τις προσθήκες τεχνητής νοημοσύνης, καθεμία από τις οποίες δημιουργείται σε ένα νέο επίπεδο.

Δημιουργήστε με αυτοπεποίθηση

Επεκτείνετε τα δημιουργικά όρια με περισσότερη ηρεμία. Με την υποστήριξη του Adobe Firefly, μιας οικογένειας μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργούνται, εκπαιδευμένα σε εικόνες Adobe Stock, εργασίες με ανοιχτή άδεια και περιεχόμενο δημόσιου τομέα όπου τα πνευματικά δικαιώματα έχουν λήξει, το Firefly έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εμπορική χρήση.

Δείτε τα νέα σύνορα

Μπείτε στο σκεπτικό της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης και βοηθήστε την κοινότητα του Photoshop να διαμορφώσει το μέλλον των νέων λειτουργιών που τροφοδοτούνται με AI. Αποκτήστε το beta και γίνετε μέρος της δέσμευσης της Adobe για καινοτομία.

Η λειτουργία Generative Fill βρίσκεται ενσωματωμένη στην έκδοση Photoshop Beta είναι διαθέσιμη στους χρήστες με τρέχουσα άδεια Adobe Photoshop

Δείτε το στο eshop

Comart AE

H Comart είναι Adobe Gold Reseller στις κατηγορίες Adobe Commercial, Education & Government με εμπείρια σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και εγκαταστάσεις.

Επιπλέον αποτελει επισημό μεταπωλητή Lacie, Blackmagic, Eizo, Dell, Sonnet Technologies κ.α., με εξειδίκευση σε εγκαταστάσεις & υποστήριξη για τον Δημιουργικό Επαγγελματία των εκδόσεων, γραφικών τεχνών, φωτογραφίας, διαφήμισης, digital design, animation, βίντεο και μεταδόσεων.

Adobe.com

Άλλα άρθρα μας για Adobe