Η ADOBE κινείται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας!

Εξελίσσεται και παρουσιάζει νέες επαναστατικές, καινοτόμες εφαρμογές που συνδέονται με το δημοφιλές Adobe Creative Cloud.

Μόλις ανακοινώθηκαν ολοκαίνουργιες εφαρμογές 1.0 που κυκλοφορούν στο Creative Cloud σε θέματα Σχεδίασης, Βίντεο και Φωτογραφίας, καθώς και σημαντικές ενημερώσεις σε όλες τις υπάρχουσες εφαρμογές CC στην επιφάνεια εργασίας, στο κινητό και στην κοινότητα Creative Cloud Community and Marketplace.

Οι επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες γραφίστες και σχεδιαστές, φωτογράφοι, δημιουργοί ιστοσελίδων και βίντεο, αποκτούν συνεχώς νέα δημιουργικά εργαλεία που τους λύνουν τα χέρια.

Νέα Χαρακτηριστικά. Νέοι Τρόποι Δημιουργίας!

Adobe Experience Design CC

Αποκτείστε τη δυνατότητα να ολοκληρώνετε γρηγορότερα τις σχεδιαστικές σας ιδέες με το Adobe XD CC, την νέα end-to-end UX/UI λύση για το σχεδιασμό σύγχρονων ιστοσελίδων, εφαρμογών για κινητά και πολλά άλλα. Βασιστείτε στην ομαλή, ισχυρή απόδοση για να προσφέρετε μοναδικές εμπειρίες που λειτουργούν αλλά και φαίνονται το ίδιο καλά σε συσκευές αλλά και σε πλατφόρμες. Και επειδή το XD είναι μέρος του Adobe Creative Cloud, μπορείτε να αποκτήσετε τις νέες δυνατότητες και ενημερώσεις μόλις κυκλοφορήσουν.

Adobe Dimension CC

Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας, φωτορεαλιστικές εικόνες 3D. Το Adobe Dimension CC (πρώην Project Felix) διευκολύνει τη σύνθεση 2D και 3D στοιχείων για τη δημιουργία εικόνων προϊόντων, σχεδίων για συσκευασίες, αντιγράφων επώνυμων σχεδίων, εικονικών φωτογραφιών και πολλά άλλα.

Adobe Animate CC

Το Adobe Animate CC σας παρέχει υποστήριξη για την εξέλιξη των προτύπων του web.

Με το Adobe Animate CC μπορείτε να σχεδιάσετε διαδραστικά κινούμενες εικόνες με εργαλεία σχεδίασης τελευταίας τεχνολογίας και δημοσιεύστε τα σε πολλαπλές πλατφόρμες – συμπεριλαμβανομένων των Flash/AIR, HTML5 Canvas, WebGL ή ακόμα και σε προσαρμοσμένες πλατφόρμες – και προσεγγίστε το κοινό σας σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας ή φορητή συσκευή.

Δείτε πώς το κορυφαίο σετ εργαλείων animation σας βοηθά να εργάζεστε ταχύτερα και να δημιουργείτε εκπληκτικό περιεχόμενο κατάλληλο για όλες τις συσκευές. Από τις φορητές έως τις τελευταίας τεχνολογίας οθόνες υψηλής ανάλυσης.

Αναλυτικές λεπτομέρειες στο Adobe.com

Γιατί να πληρώνετε παραπάνω για Adobe?

H Comart, Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Adobe, διαθέτει όλα τα προϊόντα της Adobe και Adobe Creative Cloud στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Adobe Photoshop CC 30,91€ το μήνα*

Adobe Illustrator CC 30,91€ το μήνα*

Adobe Creative Cloud, όλες οι εφαρμογές CC 70,90€ το μήνα*

*Ισχύουν για ετήσια άδεια, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Ακόμα εγκαταστάσεις & υποστήριξη για τον Δημιουργικό Επαγγελματία των Γραφικών & του Βίντεο

  • Υπολογιστές και περιφερειακά APPLE & WINDOWS
  • Συστήματα αποθήκευσης και σκληροί δίσκοι LACIE, ASUSTOR κ.α.
  • Επιφάνειες ψηφιοποίησης WACOM
  • Color Calibration X-RITE
  • Οθόνες EIZO, NEC κ.α.
  • Video Production, Editing & Web Streaming BLACKMAGIC κ.α.

Καλέστε μας στο 210 3416200 για να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες.