Η Adobe Systems Inc., αποτελεί επί σειρά ετών, τον ηγέτη στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στους τομείς των εφαρμογών ψηφιακής απεικόνισης, γραφικού σχεδιασμού και διαχείρισης εγγράφων (Creative Pro-Web-Video- Αdobe Intelligent Documents), τόσο για μικρές και μεσαίες εταιρείες, όσο και για μεγάλους οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Με την διάθεση των κορυφαίων εφαρμογών της σε συνδρομητική βάση, όπως Photoshop, Illustrator, In Design, Premier κλπ μέσω του Creative Cloud, παρέχεται η δυνατότητα ευέλικτης χρήσης και διαχείρησης.

Αdobe.com

Comart Adobe Gold Reseller

H Comart είναι Adobe Gold Reseller στις κατηγορίες COMMERCIAL (COM), EDUCATION (EDU) & GOVERNMENT (COV), με μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη των δημιουργικών επαγγελματιών των γραφικών τεχνών, φωτογραφίας, βίντεο, animation, graphic design κλπ. Διαθέτουμε τις εφαρμογές Creative Cloud All Apps ή Single App για Teams, Acrobat Pro κ.α. σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Η ομάδα της Comart διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών της Adobe για επαγγελματίες και εταιρείες. Επιπλέον, ενημερώνεται και εκπαιδεύεται συνεχώς, απευθείας από την Adobe, για όλες τις αλλαγές και βελτιώσεις στις εφαρμογές καθώς και τις καλύτερες πρακτικές διαχείρισης τους.

Με υψηλή τεχνογνωσία μπορούμε να σας προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις και συνδυασμούς συνδρομών, για την ομαλή λειτουργία και συνεργασία μεταξύ χρηστών και ομάδων εργασίας, για την απόδοση της επενδυσής σας.

Adobe Comart microsite

Σχετικά άρθρα μας