Το νέο WMT AirLink της Mobile Viewpoint για ασύρματες 2κάμερες παραγωγές και ζωντανές μεταδόσεις

H Mobile Viewpoint ανακοίνωσε την διάθεση του νέου WMT AirLink. Οι πρώτες μονάδες της συσκευής αρχίσαν να παραδίδονται αυτή την εβδομάδα στην Ευρώπη. Το AirLink είναι ο πλέον φορητός κωδικοποιητής με 2 εισόδους κάμερας και λειτουργία  data bonding μεταξύ των sim. Με βάθος μόλις 4 εκατοστά και βάρος λίγο πάνω από ένα κιλό αποτελεί την λεπτότερη και πιο προηγμένη μονάδα που διατίθεται στην αγορά για ζωντανές μεταδόσεις από δύο κάμερες.

Με κωδικοποίηση βίντεο H.265 / HEVC και 8 συνδυασμένες (bonded) συνδέσεις 3G/4G για ζωντανή ροή υψηλής ποιότητας με την βραβευμένη τεχνολογία της Mobile Viewpoint. H ζωντανή μετάδοση με κωδικοποίηση H.265 προσφέρει την ίδια ποιότητα εικόνας με χαμηλότερη κατανάλωση εύρους ζώνης και επιπλέον εξοικονόμηση χρήματων για κατανάλωση 3G/4G data από τις κάρτες δεδομένων. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένες συνδέσεις Wi-Fi και Ethernet για την μεγιστοποίηση της χωρητικότητας upload.

Επιπλέον παρέχει έως 50 Mbit H.265 encoding, 150 Mbit databonding, 2 HD κανάλια βίντεο, επιστροφή βίντεο, 4 Audio ανα κανάλι βίντεο και εγγραφή υλικού μέχρι 1TB. Ακόμα 8 Ενσωματωμένα modem, WiFi και διπλό LAN. To ενσωματωμένο WiFi hotspot στα 2.4/5Ghz εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή εντός κάλυψης.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του AirLink:

  • 2 είσοδοι βίντεο που επιτρέπουν 2 ταυτόχρονες ροές από δύο κάμερες
  • Frame accurate συγχρονισμό μεταξύ των stream που επιτρέπει απομακρυσμένες παραγωγές
  • Πολύ ελαφριά κατασκευή με βάρος μόνο 1,1 kg
  • Μεγάλη φορητότητα με μέγεθος: 13,8cm πλάτος x 23,4cm ύψος x 4cm βάθος
  • Συνδέσεις 8 μόντεμ, WiFi και διπλό Ethernet
  • Ενσωματωμένη κεραία με δυνατότητα σύνδεσης και εξωτερικής κεραίας
  • Τοποθέτηση στην πλάτη της κάμερας ή σε σακίδιο πλάτης
  • Βελτιστοποιημένη κωδικοποίηση HEVC

Ειδική έκπτωση 30%

Η Mobile Viewpoint προσφέρει επιπλέον έκπτωση 30% για παραγγελίες πριν το τέλος του 2017.

Αναλυτικές πληροφορίες για το AirLink την σελίδα της Mobile Viewpoint εδώ. Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την Comart στο 210 3416200

Comart

H Comart είναι Επίσημος Μεταπωλητής της Mobileview Point, Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller των Apple, Lacie, Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.