Η AJA ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου AJA HA5 Fiber Mini Converter

O νέος ΗΑ5-Fiber mini Converter μετατρέπει μία είσοδο HDMI σε 3G-SDI, μέσω καλωδίου οπτικών ινών single mode 1310nm (ST-style fiber connector), για μεταφορά πηγών HDMI μέσω οπτικής ίνας με υποστήριξη 1080p 60. Το μικρό του μέγεθος του επιτρέπει να χωράει εύκολα στο πίσω μέρος μιας κάμερας, μιας οθόνης ή πίσω από ένα rack. Στην έξοδο υποστηρίζονται 8 ενσωματωμένα κανάλια ήχου πράγμα που επιτρέπει μία και μόνη σύνδεση του καλωδίου ήχου/βίντεο σε απόσταση έως και 10 χιλιομέτρων. Ο ΗΑ5-Fiber επίσης παρέχει εισόδους ήχου 2-Channel RCA style για στερεοφωνική είσοδο ήχου όταν χρειάζεται.

Ο AJA HA5 Fiber Mini Converter Είναι συμπαγής και μικρός για μεταφορά οπουδήποτε. Παρέχει κλείδωμα της τροφοδοτικής υποδοχής και ένα προαιρετικό καλώδιο τροφοδοσίας P-TAP επιτρέπει την φόρτιση μπαταρίας σε απομακρυσμένες περιοχές.

Όλοι οι μετατροπείς της AJA συνοδεύονται από διεθνές τροφοδοτικό βύσμα για χρήση παγκοσμίως. Καλύπτονται από εγγύηση 5 χρόνων και προηγμένη πολιτική αντικατάστασης.

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της  AJA, της Blackmagic Design, Matrox, Atomos και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις video, production & post-production και broadcast.