Ανακοινώσεις Blackmagic Design! Live Production, Camera & Broadcast

Μείνετε συντονισμένοι για τις νέες ανακοινώσεις Blackmagic Design την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στις 8μμ (τοπική ώρα) για ζωντανές παραγωγές, βιντεοκάμερες και μεταδόσεις – Blackmagic Design Live Production, Camera & Broadcast.

Η Blackmagic σε παρόμοιες ανακοινώσεις συνηθίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τις αγορές του βίντεο, web streaming, ζωντανών παραγωγών, μεταδόσεων κλπ. με νέα πρωτοποριακά προϊόντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά δίνουν νέες δυνατότητες στους δημιουργικούς επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες της εικόνας και του ήχου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την προκαθορισμένη μέρα και ώρα την παρουσίαση “Blackmagic Design Live Production, Camera & Broadcast” εδώ ή στο παρακάτω βίντεο.

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200