Ακολουθώντας τα βήματα της Adobe, της Affinity και άλλων, η Apple μόλις ανακοίνωσε την δωρεάν χρήση για 90 ημέρες, του προγράμματος επεξεργασίας βίντεο Professional Cut Pro για επαγγελματίες, επεκτείνοντας τη συνήθη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και επιτρέποντας στους ήδη δοκιμαστικούς χρήστες να ξαναρχίσουν.

Η κίνηση, εμπνευσμένη από την πανδημία του κορονοϊού και την νέα πραγματικότητα που πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε “μένοντας σπίτι”, είναι μεγάλη είδηση ​​για όποιον θέλει να συνεχίσει την εργασία του αλλά δεν μπορεί να αντέξει το τρέχον κόστος. Η Apple σχεδιάζει επίσης να αναπτύξει μια δωρεάν δοκιμή 90 ημερών για το Logic Pro X, τον επαγγελματικό επεξεργαστή ήχου της.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Final Cut Pro X ή για να ξεκινήσετε την δωρεάν δοκιμή των 90 ημερών, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο της Apple και κάντε κλικ στο κουμπί “Δωρεάν Δοκιμή” στην επάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας. Αν έχετε ήδη ξεκινήσει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για το Final Cut, η Apple αναφέρει ότι θα πρέπει να επιστρέψετε στον ιστότοπο και να λάβετε μια νέα έκδοση για να επανέλθετε στον αρχικό χρόνο και να λάβετε τις 90 ολόκληρες ημέρες.

Comart

H Comart διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε συστήματα για επεξεργασία με Final Cut Pro, επιπλέον αποτελεί εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή των συστημάτων αποθήκευσης LaCie, εξουσιοδοτημένο Μεταπωλητή Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.