O νέος iMac Pro, εργαλείο για επαγγελματίες!

Ο νέος iMac Pro μπορεί να σταθεί επάξια στην κορυφή των ισχυρότερων υπολογιστών της εποχής του, αφού διαθέτει μια ισχυρή συλλογή γραφικών σταθμού εργασίας, επεξεργαστών, χώρου αποθήκευσης, μνήμης και I/O από κάθε άλλο Mac.

Ειδικά σχεδιασμένος ώστε να καλύπτει… ακραίες επαγγελματικές απαιτήσεις, ο νέος iMac Pro είναι ένας υπολογιστής με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις ενός πανίσχυρου workstation, που έχει όμως τη γνώριμη και αγαπημένη μορφή ενός iMac. Με άλλα λόγια, ο iMac Pro είναι σε θέση να ικανοποιήσει απόλυτα ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

O iMac Pro ανήκει σε μία εντελώς νέα γενιά επιτραπέζιων υπολογιστών, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά στην ισχύ και την ταχύτητα.  Έτσι όλοι, από δημιουργούς βίντεο μέχρι σχεδιαστές 3D και από μουσικούς μέχρι προγραμματιστές λογισμικού και επιστήμονες, μπορούν να κάνουν ό,τι κάνουν, όπως ποτέ πριν. Η state-of-the-art τεχνολογία του, είναι εκείνη που τον καθιστά την ιδανικότερη επιλογή για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την επεξεργασία γραφικών, τη δημιουργία περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας, αλλά και το rendering τρισδιάστατων γραφικών σε πραγματικό χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο εντυπωσιακός iMac Pro ενσωματώνει τη νέα Radeon Pro Vega GPU, την πιο προηγμένη κάρτα γραφικών που έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί σε Mac, με έως 16GB on-package high-bandwidth μνήμη (HBM2), επεξεργαστές Intel Xeon με έως και 18 πυρήνες και προσφέρει 22 Teraflops επεξεργαστικής ισχύος γραφικών, ενώ έρχεται με SSD μέγιστης χωρητικότητας 4TB και έως και 128GB ECC μνήμης.

imac-pro-keyboard-comart

Πόσο πιο γρήγορα διαχειρίζεται τις επεξεργαστικές του δυνατότητες ένας iMac Pro;

3D σχεδιασμός 

Οι 3D σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο iMac Pro για να παρουσιάσουν τεράστια 3D μοντέλα και να κάνουν rendering διαφορετικές σκηνές 3.4 φορές γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Ανάπτυξη λογισμικού 

Οι προγραμματιστές μπορούν να τρέξουν πολλαπλά virtual machines και να κάνουν τεστ σε διαφορετικά περιβάλλοντα ενώ παράλληλα έχουν την δυνατότητα να κάνουν compile τον κώδικά του μέχρι και 2.4 φορές γρηγορότερα.

Επιστήμη και Έρευνα 

Επιστήμονες και ερευνητές μπορούν να επεξεργαστούν τεράστιες πηγές δεδομένων με μέχρι και 128 GB high-speed RAM, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να εμφανίσουν αυτά τα δεδομένα 5 φορές πιο γρήγορα.

imac-pro-back-internals

Φωτογραφία 

Οι φωτογράφοι μπορούν να δουλέψουν με τεράστια αρχεία και να κάνουν επεξεργασία εικόνας 4.1 φορές γρηγορότερα. H οθόνη Retina 5K 27 ιντσών που διαθέτει είναι η καλύτερη μέχρι τώρα, με εκθαμβωτική φωτεινότητα 500 nit στα 14,7 εκατομμύρια pixel της. Με χρωματική γκάμα P3 και υποστήριξη για πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, ο iMac Pro αποδίδει θεαματικές και ρεαλιστικές εικόνες.

Μουσική 

Οι μουσικοί παραγωγοί μπορούν να κάνουν rendering σε πολύ μεγάλα projects τους με πολλά διαφορετικά κανάλια, σε κάθε ένα από αυτά, 4.6 φορές πιο γρήγορα.

imac-pro-set-comart

Βίντεο 

Οι παραγωγοί βίντεο μπορούν να επεξεργαστούν μέχρι και 8 διαφορετικά streams 4Κ βίντεο σε πραγματικό χρόνο ή να κάνουν επεξεργασία 4.5 RED RAW λήψεις και 8K ProRes 4444 βίντεο σε πλήρη ανάλυση, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς rendering.

Παράλληλα, Με την αποκλειστική χρήση αποθηκευτικού χώρου μορφής flash, αλλά και με ένα ριζικά επανασχεδιασμένο σύστημα διαχείρισης της θερμότητας, ο iMac Pro έχει έως και 80% καλύτερη ψυκτική απόδοση, χωρίς να έχει υποστεί οποιαδήποτε μεταβολή στη λεπτεπίλεπτη, κομψή μορφή του.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμο με τέσσερις θύρες Thunderbolt 3 που μπορούν να «σηκώσουν» δύο, υψηλών επιδόσεων, RAID arrays ή δύο ακόμη οθόνες ανάλυσης 5K, αλλά και με το αλουμίνιό του να είναι πλέον βαμμένο σε space gray χρώμα, κάνουν τον iMac Pro τη «δύναμη» στα χέρια του επαγγελματία κλεισμένη σε έναν εμβληματικό και συμπαγή σχεδιασμό!

Ο νέος iMac Pro είναι τώρα διαθέσιμος. Power to the pro.

Πηγή iSquare

Δείτε τον νέο iMac Pro στο eshop μας εδώ, καλέστε μας για να συζητήσουμε το configuration που χρειάζεστε.

Comart

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού, υπολογιστών, περιφερειακών και εφαρμογών για ψηφιακό βίντεο – digital video, μεταδόσεων – broadcast, video streaming, 3D & VR, γραφικές τέχνες – graphic arts, creative, κάλυψη εκδηλώσεων – event coverage, design, animation, CAD κλπ. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα, μεμονωμένα προϊόντα και υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης για τους επαγγελματίες στις δημιουργικές βιομηχανίες αλλά και «ανήσυχους» ερασιτέχνες.