210 3416200, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη

Ασύρματη αναμετάδοση 3G/4G από το Sky Sports με Mobile Viewpoint

Ασύρματη αναμετάδοση 3G/4G. Η Mobile Viewpoint, κορυφαία εταιρεία IP λύσεων αναμεταδόσεων, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην κάλυψη της παγκόσμιας αθλητικής αναμετάδοσης του January 2017 Football Transfer Deadline Day από το Sky Sports News.

Ασύρματη αναμετάδοση 3G/4G

Η Mobile Viewpoint παρείχε στο Sky Sports News την δυνατότητα να εκπέμπει πρώτο, απ’ευθείας ρεπορτάζ και εξελιγμένες αναλύσεις από τον τόπο των γεγονότων. Το Sky Sports News χρησιμοποίησε μια επιλογή από προϊόντα της Mobile Viewpoint, συμπεριλαμβανομένων του Agile LiveLink και του Playout 2KX, γεγονός που επέτρεψε στους δημοσιογράφους να μεταδίδουν ζωντανά από κάθε μία από τις 20 ομάδες της Premier League σε όλη τη χώρα.

Επίσης, τα Sky Sports News στην Ιταλία και τη Γερμανία χρησιμοποίησαν την ίδια τεχνολογία της Mobile Viewpoint. Με αυτόν τον τρόπο τα τρία κανάλια ήταν σε θέση να μοιραστούν περιεχόμενο μεταξύ των χωρών απρόσκοπτα και ταυτόχρονα.

Η επιτυχία της αναμετάδοσης του January 2017 Football Transfer Deadline Day  σηματοδοτεί άλλο ένα έτος επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Mobile Viewpoint και του Sky Sports News. Οι δύο εταιρείες άρχισαν να συνεργάζονται το καλοκαίρι του 2013, όταν το Sky Sports News αναζήτησε μια λύση για ηλεκτρονική συλλογή ειδήσεων (ENG) που να ήταν ευέλικτη και που δεν θα απαιτούσε την χρήση οχημάτων για δορυφορική συλλογή ειδήσεων (SNG). Από τότε οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί στενά για την επιτυχή υλοποίηση αρκετών αναμεταδόσεων.

Ευελιξία στη Kάλυψη αθλητικών γεγονότων και ειδήσεων

Ο Ian Brash, Τεχνικός Διευθυντής του Sky Sports News, διευκρινίζει: “Τα προϊόντα της Mobile Viewpoint, μας έδωσαν την ευελιξία που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στον ανταγωνισμό, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός γεγονότος που είναι τόσο γρήγορο και σημαντικό όσο το “January 2017 Football Transfer Deadline Day”. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να στείλουμε έναν δημοσιογράφο και έναν κάμεραμαν με μια κάμερα και ένα Mobile Viewpoint unit χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό ή συνεργείο. Έτσι είμαστε πολύ πιο γρήγοροι στον τρόπο που αναμεταδίδουμε και μας παρέχει πλεονέκτημα όταν πρόκειται για αναμετάδοση από το εξωτερικό. Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη κάλυψη αθλητικών γεγονότων και ειδήσεων στους τηλεθεατές μας.

“Έχουμε δει επίσης σημαντική εξοικονόμηση κόστους μέσω της χρήσης των προϊόντων της Mobile Viewpoint, κυρίως επειδή δεν βασιζόμαστε σε οχήματα SNG, των οποίων η χρήση, το προσωπικό και η συντήρηση είναι κοστοβόρα. Αντί να έχουμε μόνο έξι οχήματα, χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα και 20 Mobile Viewpoint units, τα οποία μας στοιχίζουν λιγότερο από 1 όχημα.”

Από τότε που επιλέχθηκε ως ένας από τους προτιμώμενους προμηθευτές του Sky Sports News, η Mobile Viewpoint συνέχισε να αναπτύσσει και να παρέχει την τεχνογνωσία της για την αξιοποίηση στο έπακρο των προϊόντων της στην κάλυψη των αθλητικών γεγονότων.

Πρόσκληση σε Παρουσίαση Συστημάτων ασύρματης αναμετάδοσης 3G/4G

16 Μαρτίου 10:00-17:00, Comart, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη (λεπτομέρειες)

Comart

H Comart είναι Επίσημος Μεταπωλητής της Mobileview Point, Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Authorized Reseller των Apple, Lacie, Adobe κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

2019-03-13T20:30:53+02:0015/3/2017|News, News & Tips, Video & Broadcast|
Μεταβείτε στην κορυφή