Η ATTO προσφέρει σε επαγγελματίες των μεταδόσεων, του βίντεο, των γραφικών κ.α. μια μεγάλη γκάμα υποδομών αποθήκευσης και λύσεων συνδεσιμότητας. Από τους host bus adapters (HBAs) και Fibre Channel bridges έως Storage Controllers και acceleration software, τα προϊόντα της ATTO έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθούν τους χρήστες να διαχειρίζονται, να αποθηκεύουν και να παραδίδουν τα δεδομένα τους αποτελεσματικά και οικονομικά. Αξιοποιώντας νέες αρχιτεκτονικές αποθήκευσης και πρωτόκολλα μεταφοράς, προσφέρουν γρήγορη απόδοση, εγκατάσταση με ένα κλικ και ομαλή ροή δεδομένων.

SAS/SATA HBAs

Οι Host Bus Adapters (HBAs) και οι RAID adapters είναι κατασκευασμένοι με την τελευταία τεχνολογία για να προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις στον κλάδο. Με τις ενσωματωμένες λειτουργίες διαχείρισης καθυστέρησης (latency-management), όπως η ενσωματωμένη λειτουργία Advanced Data Streaming (ADS), τα ExpressSAS SAS/SATA HBA και οι ExpressSAS RAID adapters, παρέχουν ταχύτερη και πιο αποτελεσματική μεταφορά δεδομένων για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές αποθήκευσης.

Fibre Channel HBAs

Οι ATTO Fibre Channel Host Bus Adapters (HBAs) είναι κατασκευασμένοι με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις στον κλάδο. Με τις ενσωματωμένες λειτουργίες διαχείρισης καθυστέρησης, όπως η ενσωματωμένη λειτουργία Advanced Data Streaming (ADS), τα Celerity Fibre Channel HBAs παρέχουν ταχύτερη και πιο αποτελεσματική μεταφορά δεδομένων για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές αποθήκευσης.

Ethernet Adapters

Το ATTO FastFrame είναι μία εύχρηστη, ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Ethernet που έχει σχεδιαστεί για την παροχή Ethernet υψηλής απόδοσης, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την χρήση τόσο της ισχύος όσο και των επεξεργαστών.

Comart – Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Ελλάδος

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της ΑΤΤΟ technologies και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις οπτικοακουστικών συστημάτων κάλυψης εκδηλώσεων, video, production & post-production και broadcast.