Με το MULTICAM CONF κάνετε οπτικοακουστική καταγραφή συνεδρίων χωρίς την ανάγκη παρουσίας χειριστή!

Χάρη στον συνδυασμό τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης AI (Artificial Intelligence) με το αντίστοιχο ηχοσύστημα συνεδρίων (Bosch, Taiden ή Televic), θα έχετε ένα πλούσιο και δυναμικό πολυκάμερο επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Το σύστημα για αυτοματοποιημένη οπτικοακουστική καταγραφή συνεδρίων MULTICAM CONF ταιριάζει σε κάθε είδος εγκατάστασης, από μικρά δωμάτια 6 ατόμων έως μεγάλα αμφιθέατρα με πολλούς ομιλητές. To MULTICAM CONF είναι ιδανικό για οπτικοακουστική κάλυψη συνεδρίων, εκπαιδεύσεων, σεμιναρίων και εταιρικών εκδηλώσεων σε χώρους όπως αίθουσες συσκέψεων, τηλε-εκπαίδευσης παρουσιάσεων, σεμιναρίων, συνεδριακά κέντρα, κ.α. και δραστηριότητες όπως εκπαιδευτικά ιδρύματα, πολυεθνικές εταιρείες, φαρμακευτικές εταιρείες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εταιρίες franchise κ.α.

multicam-conf_live_04

Ένας προηγμένος αλγόριθμος video tracking  επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή του καρέ του ομιλητή, με αναγνώριση προσώπου. Έτσι, η γωνία λήψης εξακολουθεί να είναι η καλύτερη δυνατή ακόμη και αν ο ομιλητής αλλάξει στάση.

Με το TITLER module αποκτάτε δυναμικά και αυτοματοποιημένα γραφικά για υποτιτλισμό!

  • Εύκολη και γρήγορη ρύθμιση
  • Δεν απαιτείται χειριστής
  • 4 κάμερες PTZ SD/HD-SDI +DVI INPUTS
  • Λειτουργία Dymamic Shooting
  • Αυτοματοποιημένα γραφικά overlays
  • Δυνατότητα Live Streaming ή Podcast: MP4 H.264, για χρήση σε YouTube, Facebook, Vimeo ή σε δικές σας σελίδες μέσω internet streaming κλπ.

Πλήρως αυτοματοποιημένη εγγραφή βίντεο

Η αρχική ρύθμιση είναι πολύ αποτελεσματική. Εισάγετε τις παραμέτρους του χώρου, καθορίζετε τον αριθμό των μικροφώνων και την κάμερα που θα καλύπτει το κάθε μικρόφωνο που αντιστοιχεί στον κάθε ομιλητή. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον υποτιτλισμό και να εισάγετε τη λίστα των ομιλητών μέσω Excel (CSV).

Μόλις το MULTICAM CONF συνδεθεί με το ηχοσύστημα του συνεδρίου, δεν απαιτείται χειροκίνητη λειτουργία.

Αυτόματα Γραφικά

Ο προκαθορισμένος υποτιτλισμός των ομιλητών λειτουργεί αυτόματα.

Όλα τα δεδομένα γραφικών μπορούν να εισαχθούν από ένα εξωτερικό σύστημα.

Ημι-αυτοματοποιημένη λειτουργία

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο και να επικεντρώσετε σε έναν συγκεκριμένο ομιλητή. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας έντονης συνομιλίας όπου δύο ομιλητές διακόπτουν ο ένας τον άλλον και επιθυμείτε να επικεντρωθείτε στον έναν από τους δύο, απλά επιλέγετε το μικρόφωνό του.

Ο χρόνος διάρκειας του ημι-αυτόματου ελέγχου μπορεί να καθοριστεί στις ρυθμίσεις. Εάν δεν εντοπιστεί οποιοδήποτε άλλο σύστημα ελέγχου, το σύστημα επιστρέφει στην αυτόματη λειτουργία.

conf_semi-auto

Χειροκίνητη λειτουργία

Η χειροκίνητη λειτουργία είναι ένα MULTICAM STUDIO. Στη λύση λογισμικού (μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο με τη σωστή άδεια), μπορείτε να έχετε: video mixing, camera control, χειροκίνητες προεπιλογές, και οποιεσδήποτε άλλες διαθέσιμες ενότητες: recording, streaming, titling, compositing, publishing, κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: Comart τηλ. 210 3416200

Περισσότερα στην σελίδα του κατασκευαστή εδώ

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Multicam Systems, Blackmagic Design, Apple, Lacie  κ.α. και διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένo τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video production, post production και broadcast.