Η Interra Systems αναπτύσσει το Baton, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες αυτόματο ποιοτικού ελέγχου (Quality Control QC) αρχείων media. To Baton με τεχνολογίες machine learning και artificial intelligence παρέχει ολοκληρωμένους ελέγχους ποιότητας και συμμόρφωσης για περιεχόμενο VOD, στο cloud ή εσωτερικά (on-premises), για γραμμικές ροές εργασίας και streaming.

Interra Systems Βaton QC

Η λύση υβριδικού QC εφαρμόζει συνδυασμό αυτοματοποιημένων και χειρωνακτικών ελέγχων ποιότητας με αποτέλεσμα μια αποτελεσματική ροή εργασιών εκπομπής. Το BATON χρησιμοποιείται από κορυφαίους broadcasters παγκοσμίως σε επίγεια, καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση αλλά και IPTV, OTT και post-production αγορές και εταιρείες αρχειοθέτησης που ασχολούνται με περιεχόμενο που βασίζεται σε αρχεία. Το BATON είναι η αξιόπιστη επιλογή για όλες τις ανάγκες ποιοτικών ελέγχων αρχείων τηλεοπτικού περιεχομένου.

Το BATON υποστηρίζει ένα μεγάλο φάσμα media formats και προσφέρει ολοκληρωμένους ποιοτικούς ελέγχους, στους οποίους περιλαμβάνονται εκτεταμένοι υπότιτλοι και επαλήθευση CC, αναγνώριση γλώσσας ήχου, διόρθωση PSE, ανίχνευση και διόρθωση της έντασης. Το ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων της BATON για την ακριβή ανασκόπηση frames, τα πλούσια αναλυτικά στοιχεία QC και τα έξυπνα εργαλεία ροής εργασιών είναι τα καλύτερα του κλάδου.

Η κλιμακωτή αρχιτεκτονική του BATON επιτρέπει στους χρήστες να επεκτείνουν το BATON τους στην πορεία, καθώς οι ανάγκες τους για QC μεγαλώνουν.

Προϊόντα

  • BATON – Αυτόματo File Based QC
  • BMP – Ισχυρό Media Player
  • ORION – 24×7 Παρακολούθηση ποιότητας γραμμικού/IP βίντεο
  • ORION-OTT – Διασφάλιση ποιότητας ροών ABR
  • VEGA – Ανάλυση σε βάθος των media για την επιδιόρθωση και συμμόρφωση του περιεχομένου