Συνεργασία της Vizrt με το BBC Sport

BBC Sport & Vizrt winter Olymbics. Το προηγμένο εικονικό στούντιο που δημιουργήθηκε με την συνεισφορά του Viz Engine 4 και του Unreal® Engine προσέφερε μια ενισχυμένη εμπειρία στους θεατές.

Η Vizrt, είναι εξαιρετικά περήφανη που συνεργάστηκε με το BBC Sport για να προσφέρει ένα πρωτοποριακό εικονικό σύνολο γραφικών συστημάτων για την κάλυψη των Χειμερινών Αγώνων του Πεκίνου.

Viz Engine 4 & Unreal Engine 4

Το καινοτόμο, ολοκληρωμένο σύστημα του BBC Sport προσέφερε στους λάτρεις των σπορ άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην αθλητική δράση που έλαβε χώρα στην Κίνα. Το BBC Sport δημιούργησε ένα απρόσκοπτο περιβάλλον στούντιο με εύκολο έλεγχο από τον χειριστή, χρησιμοποιώντας το Viz Engine 4 σε συνδυασμό με τον αγωγό απόδοσης Unreal Engine 4 και το Fusion Keyer της Vizrt.

Viz Arc

Μία από τις προκλήσεις που χρειάστηκε να λύσει το BBC με αυτό το υβριδικό στούντιο Unreal 4- Viz Engine 4 ήταν να επιτρέψει μια φιλική προς τον χειριστή ροή εργασίας και να εξορθολογίσει τις αλλαγές περιεχομένου για να παρέχει στους θεατές ουσιαστικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια των εκπομπών. BBC Sport & Vizrt winter Olymbics. Το Viz Engine προσφέρει εγγενή ενσωμάτωση του Unreal Engine, και η εφαρμογή ελέγχου Viz Arc είναι η μόνη στην αγορά που επιτρέπει τον απρόσκοπτο έλεγχο πτυχών και των δύο αγωγών απόδοσης. Με αυτόν τον τρόπο ο παραγωγός μπορεί να εστιάσει στα γεγονότα και όχι στις λεπτομέρειες του τρόπου που αποδίδονται τα γραφικά.

«Το 2022 δεν ήταν μόνο η χρονιά του αθλητισμού για τη βιομηχανία, αλλά και η χρονιά του αθλητισμού για τη Vizrt. Ενισχύσαμε την προσφορά μας σε όλα τα αθλήματα για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στην επίτευξη των αναγκών παραγωγής τους. Το BBC Sport είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Είχαμε την τιμή να συμμετάσχουμε στον περσινό εορτασμό των πρωταθλημάτων UEFA Euro 2020 και των πολυαναμενόμενων Θερινών Αγώνων, και για εμάς, το BBC θέτει τα πρότυπα στον αθλητισμό τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργικότητα σε όλη την αγορά», σημειώνει ο Gerhard Lang, CTO της Vizrt.

Και ο εκπρόσωπος του BBC προσθέτει: «Ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για τον αθλητισμό και με μεγάλο αριθμό θεατών που παρακολουθούσαν από το σπίτι. Ήταν απαραίτητο για την επιτυχία της μετάδοσης να προσφέρουμε στους θεατές δυναμικά γραφικά παράλληλα με μια καινοτόμο οπτική εμπειρία.»

 

Σχετικά άρθρα μας για Vizrt

Πηγή Vizrt

Comart

H Comart είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Vizrt για Ελλάδα και Κύπρο. Διαθέτει εγκαταστάσεις αναφοράς σε συνδρομητικές πλατφόρμες και κανάλια εθνικής εμβέλειας.