Η Blackmagic Design ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Blackmagic Videohub 80×80 12G. Ένας μεγαλύτερος δρομολογητής 80×80 12G-SDI που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να δρομολογούν οποιονδήποτε συνδυασμό SD, HD και Ultra HD στον ίδιο δρομολογητή ταυτόχρονα.

Το Blackmagic Videohub 80×80 12G διαθέτει μπροστινό πίνακα με κουμπιά συντόμευσης, LCD που μπορεί να εμφανίζει ετικέτες ή ζωντανό βίντεο, μεταλλικό περιστρεφόμενο πόμολο για περιήγηση σε πηγές βίντεο, συνδέσεις αναφοράς και πλεονάζουσα ισχύ.

Blackmagic Videohub 80×80 12G

Το Blackmagic Videohub 12G εξαλείφει το χάος των καλωδίων, επειδή οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν όλο τον εξοπλισμό SDI τους στο δρομολογητή και μετά να κάνουν τις συνδέσεις ηλεκτρονικά.

Δεν χρειάζονται πολύπλοκα διαγράμματα συστήματος για το στούντιο, επειδή μπορούν να συνδέσουν οποιαδήποτε είσοδο σε οποιαδήποτε έξοδο ή ακόμα και μία είσοδο σε πολλαπλές εξόδους. Αυτό σημαίνει ότι οι οθόνες μπορούν να δουν οποιαδήποτε πηγή στο στούντιο.

Παρέχεται απόλυτη ευελιξία για τον χειρισμό συνεχών αλλαγών ή ακόμα και σε έκτακτες ανάγκες. Επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές εγγραφής HyperDeck για redundant mastering.

Επίσης μπορούν να δρομολογήσουν βίντεο σε πολλαπλούς επεξεργαστές για όλες τις πλατφόρμες εκπομπής. Το Videohub 12G είναι εξαιρετικό για την προσθήκη επιπλέον εισόδων σε ένα ATEM.

Το Blackmagic Videohub 80×80 12G μηδενικής καθυστέρησης υποστηρίζει οποιονδήποτε συνδυασμό SD, HD και Ultra HD στον δρομολογητή ταυτόχρονα. Διαθέτει πίνακα ελέγχου, επαναληπτικό χρονισμό και εξωτερικό έλεγχο Ethernet.

Ο ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου επιτρέπει στους χρήστες να δρομολογούν βίντεο, έτσι ώστε να έχουν την τέλεια λύση για ζωντανά rack παραγωγής που δεν έχουν χώρο για επιπλέον πάνελ. Ο πίνακας είναι παρόμοιος με το Videohub Master Control Pro και διαθέτει περιστρεφόμενο κουμπί για περιήγηση, κουμπιά άμεσης εισόδου για ταχύτητα και LCD για την εμφάνιση ετικετών. Η οθόνη LCD έχει επίσης μενού για την αλλαγή των ρυθμίσεων.

Videohub Software Control

Εάν χρειάζεστε οικονομικά προσιτό εξωτερικό έλεγχου δρομολογητή, τότε το Videohub Software Control είναι ιδανικό. Το Videohub Software Control είναι διαθέσιμο για Mac και Windows. Το λογισμικό διαθέτει μεγάλα εύχρηστα κουμπιά. Κάθε κουμπί μπορεί να προσαρμοστεί σε μια είσοδο, μια έξοδο και έχει ένα εικονίδιο που έχει εκχωρηθεί για οπτική αναγνώριση.

Τα μεγάλα κουμπιά είναι εξαιρετικά για χρήση με οθόνη αφής, όπου το λογισμικό μετατρέπεται σε πίνακα ελέγχου XY με μεγάλη οθόνη. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να κατεβάσουν μια έκδοση του λογισμικού για το Apple iPad.

Χαρακτηριστικά Videohub 80×80 12G

  • Μεγάλος δρομολογητής βίντεο 80×80 12G-SDI
  • Μηδενικός λανθάνων χρόνος 12G-SDI υποστηρίζει SD, HD και Ultra HD έως 2160p60
  • Ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου με κουμπιά
  • Οθόνη LCD με ζωντανό βίντεο και ετικέτες για οπτική δρομολόγηση
  • Επαναχρονισμός SDI σε όλες τις εισόδους 12G-SDI
  • Λειτουργεί με τους πίνακες ελέγχου Videohub Master Control Pro και Videohub Smart Control Pro
  • Videohub Software Control για Mac, Windows και iPad
  • 2 x 100 – 240V AC συνδέσεις για redundancy
  • Ethernet για τηλεχειρισμό από εξωτερικούς πίνακες ελέγχου υλικού ή λογισμικού

Δείτε το στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Τηλ.: 210 341 6200 9πμ – 6μμ, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη

Περισσότερα άρθρα μας για Blackmagic Design

https://www.blackmagicdesign.com/products/atemconstellationhd