Η Blackmagic Design ανακοίνωσε  2 νέους πίνακες ελέγχου που έχουν σχεδιαστεί για να έχουν πρόσβαση στην πλήρη ισχύ των ATEM Constellation HD και 4K. Τα νέα μοντέλα ATEM 1 M/E Advanced Panel 20 και 30 διαθέτουν την ίδια κομψή σχεδίαση με τα 2 M/E και 4 M/E Advanced Panel, σε συμπαγές μέγεθος για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε στούντιο.

Τα νέα πάνελ 1 M/E περιλαμβάνουν έως και 3 οθόνες ελέγχου LCD, κουμπιά για έλεγχο 4 πλήκτρων upstream, 4 downstream keyers και 4 σειρές M/E, joystick, T-bar fader και άλλα.

ΑΤΕΜ 1 Μ/Ε

Τα ATEM Advanced Panel επεκτείνουν την ισχύ του ATEM Constellation παρέχοντας στους χρήστες τεράστιο έλεγχο στη ρύθμιση περίπλοκων εφέ. Επίσης με κουμπιά, joystick και Fader T-bar, παρέχεται  πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του switcher ταυτόχρονα.

Τα προηγμένα πάνελ ATEM διαθέτουν οικεία διάταξη στυλ M/E. Κάθε πάνελ έχει ενσωματωμένες οθόνες LCD για μενού, κουμπιά υψηλής ποιότητας με προσαρμόσιμο χρώμα φωτισμού, joystick DVE και Fader T-bar.

Όλες οι σειρές κουμπιών M/E περιλαμβάνουν ενσωματωμένες οθόνες LCD για δυναμική επισήμανση. Το νέο 1 M/E Advanced Panel 20 διαθέτει 20 κουμπιά εισόδου και 2 LCD ελέγχου, ενώ το μεγαλύτερο 1 M/E Advanced Panel 30 έχει 30 κουμπιά εισόδου και διαθέτει 3 οθόνες LCD. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν κουμπιά για τον έλεγχο 4 upstream keyers, 4 downstream keyers και 4 σειρών M/E.

ATEM Constellation

Το ATEM Constellation έχει σχεδιαστεί για προηγμένη ροή εργασίας ζωντανής εναλλαγής. Εσωτερικά, το ATEM Constellation διαθέτει ξεχωριστά program και preview buses που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να αλλάζουν πηγές, γρήγορα και με ακρίβεια.

Όταν επιλέγονται τύποι transition, μια οθόνη LCD εμφανίζει τις επιλογές για αυτήν τη μετάβαση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάζουν τις παραμέτρους χωρίς πολύπλοκα μενού.

Τα ATEM Advanced Panels έχουν όλα τα στοιχεία ελέγχου που χρειάζονται οι χρήστες για γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα transitions. Περιλαμβάνονται standard SMPTE wipes.  Οι μεταβάσεις DVE χρησιμοποιούν το DVE για να δημιουργήσουν εξαιρετικές κινήσεις όπου κινείται ολόκληρη η εικόνα στο προσκήνιο. Το fader t-bar επιτρέπει χειροκίνητη μετάβαση για απόλυτο έλεγχο.

ATEM Advanced Panel

Ένα άλλο πλεονέκτημα του ATEM Advanced Panel είναι οι ενσωματωμένες μακροεντολές, όπου οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν τις δικές τους προσαρμοσμένες μακροεντολές και να τις ενεργοποιήσουν με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς υπολογιστή.

Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν διαφορετικές μακροεντολές για ενεργοποίηση κάτω από κάθε κουμπί μακροεντολής και η οθόνη LCD με λεπτή λωρίδα κάτω από τα κουμπιά δείχνει σε ποιο κουμπί έχουν ανατεθεί οι μακροεντολές.

Χαρακτηριστικά Advanced Panels 20 & 30

  • Διαθέτουν παραδοσιακή ροή εργασίας μετάδοσης
  • Έως 30 ξεχωριστά κουμπιά εισαγωγής με προσαρμοσμένες ετικέτες και χρώματα
  • Έλεγχος μετάβασης για γρήγορη επιλογή στυλ transition
  • Περιλαμβάνεται fader bar για χειροκίνητο έλεγχο transitions
  • Γρήγορη επιλογή στυλ swipe από τις οθόνες
  • Υποστηρίζονται DVE transitions και τοποθέτηση με joystick
  • Περιλαμβάνεται ξεχωριστή οθόνη LCD για κάθε σειρά M/E

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Τηλ.: 210 341 6200 9πμ – 6μμ, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη

Περισσότερα άρθρα μας για Blackmagic Design

https://www.blackmagicdesign.com/products/atemconstellationhd