Το ATEM 1 M/E Advanced Panel άμεσα διαθέσιμο από την Blackmagic

H Blackmagic Design ανακοίνωσε ότι άρχισαν οι παραδόσεις του ATEM 1 M/E Advanced Panel

Το νέο Blackmagic Design ATEM 1 M/E Advanced Panel είναι ένας κομψά σχεδιασμένος επαγγελματικός πίνακας ελέγχου για όλους τους ATEM switchers. Συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με την τελευταία τεχνολογία broadcasting για ταχύτερες ροές εργασίας. Ο νέος σχεδιασμός διαθέτει ενσωματωμένο LCD και υψηλής ποιότητας καμπύλα κουμπιά που βοηθούν στη μείωση των λαθών. Τα κουμπιά έχουν επίσης οπίσθιο έγχρωμο φωτισμό για να σας βοηθούν στην γρήγορη αναγνώριση σημαντικών πλήκτρων.

Υψηλή Συνδεσιμότητα

Συνοδεύεται επίσης από ένα επαγγελματικό joystick για προσαρμογές DVE και κάμερας, ζυγισμένο t-bar fader και πολλά άλλα. Τα κουμπιά είναι σχεδιασμένα ώστε να επιτρέπουν την πλήρη προσαρμογή των ετικετών καθώς και των επιθυμητών χρωμάτων. Τα νέα πλήκτρα επιλογής σας επιτρέπουν να διπλασιάσετε τον αριθμό των εισόδων επιλέγοντας ένα δεύτερο σύνολο πλήκτρων πηγής έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε έως και 20 εισόδους. Επίσης, επιτρέπουν τον έλεγχο έως και 4 ανεξάρτητων M/E σε ένα μόνο πίνακα, έτσι ώστε να μπορούν να ελεγχθούν μέχρι και 4 σειρές εφέ ανάμειξης, επιτρέποντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο ενός 4 M/E switcher από ένα 1 M/E πάνελ.  Με αυτόν τον τρόπο το νέο ATEM 1 M/E Advanced Panel μπορεί να συνδεθεί με το νέο ATK 4 M/E Broadcast Studio 4K.

atem-1me-lg

Εργονομία Blackmagic

Το επάνω μέρος του Blackmagic Design ATEM 1 M/E Advanced Panel διαθέτει μια μεγάλη οθόνη LCD 5 ιντσών με 4 buttons και 4 soft knobs, μαζί με ένα σύνολο ειδικών πλήκτρων λειτουργιών στα αριστερά και ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο και επαγγελματικό joystick στα δεξιά. Η έγχρωμη οθόνη παρέχει  μεγάλες σαφείς ετικέτες για τα περιεχόμενα των λεζάντων προεπισκόπησης και προγράμματος. Επιπλέον, η οθόνη αλλάζει αυτόματα με βάση την τρέχουσα λειτουργία και παρέχει ελέγχους για γρήγορη ρύθμιση παραμέτρων όπως ρυθμοί μετάβασης, εφέ, γραφικά και πολλά άλλα.

Το συμπαγές μέγεθος και ο ανθεκτικός σχεδιασμός του ATEM 1 M/E Advanced Panel ταιριάζουν σε ένα τυποποιημένο rack, καθιστώντας το ιδανικό για τοποθέτηση σε ράφια σε βαν εξωτερικών μεταδόσεων, μεταφορικά οχήματα, κινητά ράφια και fly away kits.

Περισσότερα στην σελίδα της Design εδώ

live

Δείτε το στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200