ΑΤΕΜ Advanced Panels

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε την νέα σειρά των ΑΤΕΜ Advanced Panels που έρχονται να συμπληρώσουν την οικογένεια του ΑΤΕΜ Constellation 8K. Kομψά σχεδιασμένοι πίνακες ελέγχου, αρκετά μεγάλοι ώστε να παρέχουν στον χρήστη ειδικά χειριστήρια και να μπορούν να λειτουργούν με όλους τους μεταγωγείς ATEM.  Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν έως 4 M/Es, έως 24 ξεχωριστές οθόνες LCD για προσαρμοσμένες ετικέτες πλήκτρων, 4 ξεχωριστά system control LCDs, 4 Τ-bar Fader χειριστήρια και πολλά άλλα! Η νέα σχεδίαση πάνελ επιτρέπει τη χρήση επιτραπέζιου υπολογιστή ή την τοποθέτηση ενθέτων για τέλεια επίπεδη επιφάνεια ελέγχου!

ATEM Constellation

Τα ATEM advanced panels υποστηρίζουν τη δύναμη του ATEM Constellation. Παρέχουν στους χρήστες ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο, επιτρέποντάς τους να ρυθμίζουν πιο πολύπλοκα εφέ. Προσφέρουν επίσης μεγαλύτερη ευκολία εργασίας καθώς έχουν broadcast quality πλήκτρα, διακόπτες και ένα Τ-bar fader, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του switcher ταυτόχρονα.

Τρία νέα μοντέλα!

Το μοντέλο 1 M/E διαθέτει μία σειρά M/E με 10 πλήκτρα εισόδου και 1 οθόνη LCD ελέγχου συστήματος. Παρόλο που είναι πάνελ 1 M/E, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν όλα τα M/Es σε μεγαλύτερους switchers. Τα πλήκτρα εισόδου διαθέτουν χρώματα προσαρμόσιμα από τον χρήστη και LCD ετικετών. Υπάρχει επίσης ένα χειριστήριο για το DVE και το T-bar fader.

Το μοντέλο 2 M/E διαθέτει 2 σειρές M/E με 20 πλήκτρα εισόδου και 2 ανεξάρτητα LCD ελέγχου συστήματος για κάθε σειρά. Επιπλέον, κάθε σειρά μπορεί να ελέγχει έως και 4 M/Es σε μεγαλύτερους switchers. Και οι δύο σειρές και όλα τα πλήκτρα εισόδου περιλαμβάνουν LCD για προσαρμοσμένη σήμανση. Κάθε σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα ανεξάρτητο ελεγκτή επιλογής.

Το τεράστιο μοντέλο 4 M/E είναι αρκετά μεγάλο ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά του ATEM Constellation switcher. Διαθέτει 4 σειρές M/E με 40 πλήκτρα εισόδου ανά σειρά και 4 ανεξάρτητα LCD ελέγχου συστήματος για κάθε σειρά. Αυτό το πάνελ περιλαμβάνει 24 LCD για προσαρμοσμένη σήμανση κάθε πλήκτρου σε κάθε σειρά.

Περισσότερα στην Blackmagic Design

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων.  Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200