Οι Blackmagic Mini Converters είναι οι πιο προηγμένοι μετατροπείς στον κόσμο, καθώς περιλαμβάνουν την τελευταία τεχνολογία 6G-SDI, ανιχνεύουν αυτόματα τη μορφή του βίντεο στην είσοδο και το μετατρέπουν άμεσα μεταξύ σχεδόν όλων των προτύπων βίντεο SD, HD και Ultra HD έως 2160p30! Παρέχουν προηγμένες λειτουργίες, όπως εξόδους SDI, re-clocked loop εξόδους, HDMI instant lock, υποστήριξη LUT 33 σημείων και πλήρεις αναλογικές συνδέσεις ήχου AES / EBU, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο, καθώς και να ενσωματώσετε ή να απενεργοποιήσετε τον ήχο! Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα μοντέλων 3G και 6G-SDI, ανάλογα με τη μετατροπή που χρειάζεστε!

Όλοι οι τύποι μετατροπών SD, HD και Ultra HD ποιότητας broadcast

Η βιομηχανία των τηλεοπτικών παραγωγών, του post production και του AV, βασίζεται στους Blackmagic Mini Converters για την σύνδεση όλου του εξοπλισμού και την διαχείριση των στούντιο. Διατίθενται περισσότερα από 20 διαφορετικά μοντέλα: Mini Converters με αναλογικές, SDI και HDMI μετατροπές που σας επιτρέπουν να εργάζεστε με σχεδόν όλα τα εργαλεία SD, HD και Ultra HD! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε αναλογικές πλατφόρμες σε ψηφιακό εξοπλισμό, να μετατρέψετε  HDMI σε SDI, να ενσωματώσετε ή να απενεργοποιήσετε ήχο ή ακόμα και να επεκτείνετε σήματα σε τεράστιες αποστάσεις με οπτικές ίνες! Με τόσες επιλογές μετατροπής, δεν υπάρχει όριο για τον εξοπλισμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!

Μοντέλα 6G-SDI Ultra HD

Εργαστείτε σε SD, HD και Ultra HD!

Τα περισσότερα μοντέλα Mini Converter διαθέτουν 6G-SDI, κάτι που τα καθιστά συμβατά με όλες τις μορφές SD, HD και Ultra HD έως 2160p30! Το Ultra HD διαθέτει ένα τεράστιο μέγεθος καρέ 3840 x 2160 που είναι 4 φορές μεγαλύτερο από την ανάλυση ενός κανονικού βίντεο 1080 HD! Οι συνδέσεις 6G-SDI είναι multi-rate, ώστε να είναι πλήρως συμβατές με όλους τους υπάρχοντες εξοπλισμούς SD και HD-SDI, καθώς και Ultra HD! Οι προηγμένες συνδέσεις SDI ανιχνεύουν αυτόματα το σήμα εισόδου και μετατρέπουν τις μορφές ανάλογα με τις ανάγκες.

Μοντέλα HD-SDI HD

Ιδανικά για SD και HD χαμηλού κόστους!

Ορισμένοι από τούς Mini converters είναι επίσης διαθέσιμοι σε μοντέλα 3G-SDI για εξοικονόμηση χρημάτων όταν η εργασία απαιτεί μόνο εξοπλισμό SD και HD. Ένα καλό παράδειγμα είναι οι αναλογικές μετατροπές όπου δεν χρειάζεστε υποστήριξη Ultra HD αλλά εξακολουθείτε να έχετε την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία. Οι συνδέσεις 3G-SDI είναι multi-rate και ανιχνεύουν και μετατρέπουν αυτόματα τις μορφές ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατοί με σχεδόν όλους τους υπάρχοντες εξοπλισμούς SD και HD-SDI! Οι Mini converters με 3G-SDI είναι oi τέλειοι μετατροπείς όταν δεν χρειάζεστε το επιπλέον κόστος των μοντέλων Ultra HD!

 

blackmagic design video converters comart

Αναλυτικά τα διαθέσιμα Blackmagic Design Mini Converter

HDMI Converters
Mini Converter SDI to HDMI 6G
Mini Converter HDMI to SDI 6G
Mini Converter Quad SDI to HDMI 4K
ANALOG Converters
Mini Converter SDI to Analog
Mini Converter SDI to Analog 4K
Mini Converter Analog to SDI
AUDIO Converters
Mini Converter SDI to Audio
Mini Converter SDI to Audio 4K
Mini Converter Audio to SDI
Mini Converter Audio to SDI 4K
OPTICAL FIBER Converters
Mini Converter Optical Fiber 12G
SDI Converters
Mini Converter SDI Distribution
Mini Converter SDI Multiplex 4K
Mini Converter SDI Distribution 4K
Mini Converter Sync Generator
Mini Converter UpDownCross HD

 

Δείτε τους στο eshop εδώ

Αναλυτικές πληροφορίες στην Blackmagic Design

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production, post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200