Η Blackmagic Design ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση Blackmagic Design DaVinci Resolve 12.5.312.5.3 της κορυφαίας εφαρμογής για επεξεργασία και χρωματικές διορθώσεις βίντεο. Το DaVinci Resolve 12.5.3 υποστηρίζει πλέον την εισαγωγή και εξαγωγή εργασιών από την τελευταία έκδοση του Final Cut Pro X, καθώς και πρόσθετες βελτιώσεις στη δια-λειτουργικότητα του Media Composer και του ACES. Η ενημερωμένη έκδοση του DaVinci Resolve 12.5.3 είναι τώρα διαθέσιμη για τους χρήστες του DaVinci Resolve και του DaVinci Resolve Studio, και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα της Blackmagic Design.

Η νέα έκδοση του DaVinci Resolve της Blackmagic Design προσθέτει συμβατότητα με τη νέα μορφή XML 1.6 που χρησιμοποιείται στην τελευταία έκδοση του Final Cut Pro X της Apple. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που χρησιμοποιούν τη νέα έκδοση του Final Cut Pro X θα είναι σε θέση να στείλουν τις εργασίες τους στο DaVinci Resolve για διόρθωση χρώματος και φινίρισμα και επίσης να δημιουργήσουν XML για να εξάγουν το αποτέλεσμα πίσω στο Final Cut Pro X. Επιπλέον το DaVinci Resolve 12.5.3 περιλαμβάνει PostgreSQL 9.5.2 για συμβατότητα με το MacOS Sierra.

Το DaVinci Resolve 12.5.3 υποστηρίζει επίσης το ACES 1.0.2, συμπεριλαμβανομένου του ACEScct color space. Το ACEScct είναι μια λογαριθμική κωδικοποίηση των ACES δεδομένων ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η χρωματική ταξινόμηση με το DaVinci Resolve 12.5.3.

Αυτή η νέα ενημερωμένη έκδοση βελτιώνει επίσης τη δια-λειτουργικότητα με το Media Composer. Τα AAF projects που περιέχουν dip to color dissolves και ορισμένα εφέ μεταμόρφωσης, όπως flip and flop έχουν βελτιωθεί σημαντικά, πράγμα που καθιστά ευκολότερη την μετακίνηση εργασιών από το Media Composer στο DaVinci Resolve για το φινίρισμα. Έχει επίσης βελτιωθεί η Dolby Vision XML εξαγωγή για mastering και φινίρισμα περιεχομένου HDR.

«Εκτός του ότι είναι μια εξαιρετική λύση για editing και color correction, ένα από τα πράγματα που οι πελάτες εκτιμούν περισσότερο σχετικά με το DaVinci Resolve είναι ότι λειτουργεί με τα πάντα», δήλωσε ο Grant Petty, Διευθύνων Σύμβουλος της Blackmagic Design.

Η Blackmagic Design δημιουργεί κορυφαία προϊόντα επεξεργασίας βίντεο, ψηφιακές κινηματογραφικές κάμερες, color correctors, video converters, video monitoring, routers, live production switchers, disk recorders, waveform monitors και real time film scanners για τις βιομηχανίες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του post production. Οι κάρτες καταγραφής DeckLink της Blackmagic Design έφεραν την επανάσταση σε ποιότητα και προσιτές τιμές στο post production, ενώ, η βραβευμένη με Emmy Award σειρά προϊόντων DaVinci, κυριαρχεί στη βιομηχανία της τηλεόρασης και του κινηματογράφου από το 1984. Η Blackmagic Design συνεχίζει να καινοτομεί με προϊόντα όπως τα 6G-SDI και 12G-SDI και στερεοσκοπικές 3D και Ultra HD ροές εργασίας.

Η Blackmagic Design ιδρύθηκε από κορυφαίους post production επαγγελματίες και μηχανικούς και έχει γραφεία στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία.

blackmagic_authorized_reseller_1line

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις οπτικοακουστικά συστήματα καλυψής εκδηλώσεων, video, production & post-production και broadcast.