Η Blackmagic Design ανακοίνωσε την διάθεση της νέας έκδοσης του DaVinci Resolve.

Το DaVinci Resolve έχει χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες ταινίες μεγάλου μήκους και τηλεοπτικές εκπομπές από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό, διότι επιτρέπει την δημιουργία εικόνων που δεν είναι δυνατόν να παραχθούν με άλλα εργαλεία. Το DaVinci είναι επίσης το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και πιο προηγμένο λογισμικό επεξεργασίας στον κόσμο!

Davinci Resolve 14

Tο νέο DaVinci Resolve 14, παρέχει εκατοντάδες νέες δυνατότητες για τους υπεύθυνους επεξεργασίας βίντεο, τους colorists, και τώρα, για πρώτη φορά, τους επαγγελματίες του ήχου. Η νέα μηχανή αναπαραγωγής αυξάνει δραματικά την ανταπόκριση με έως 10 φορές καλύτερη απόδοση για την επεξεργασία. Υπάρχει επίσης  μια εντελώς νέα λειτουργία με πλήρη εργαλεία Fairlight audio post production που επιτρέπουν την καταγραφή, την επεξεργασία, την μείξη, και την βελτίωση του ήχου με πλήρη 3D audio space και μέχρι 1000 κανάλια. Επίσης, εκπληκτικά νέα φίλτρα που περιλαμβάνουν αυτόματη αναγνώριση προσώπου και παρακολούθηση για γρήγορη εξομάλυνση των αποχρώσεων του δέρματος, βελτίωση των χρωμάτων στα χαρακτηριστικά του προσώπου, και πολλά άλλα!

Eπαναστατικά νέα εργαλεία

Επιπλέον, το DaVinci Resolve 14 διαθέτει επαναστατικά νέα εργαλεία συνεργασίας πολλαπλών χρηστών, όπως το bin locking, το chat και τη συγχώνευση του timeline, που επιτρέπουν στους συντάκτες, τους colorists και τους sound editors να δουλεύουν στο ίδιο έργο συγχρόνως. Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά καθιστούν το DaVinci Resolve 14 το πιο προηγμένο post production λογισμικό παγκόσμια! Είναι σαν να έχετε 3 εφαρμογές υψηλού επιπέδου σε ένα! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό κλικ για εναλλαγή μεταξύ επεξεργασίας, διόρθωσης χρωμάτων, mastering ήχου και παράδοσης! Το καλύτερο από όλα, αν συνεργάζεστε σε μια ομάδα, μπορείτε όλοι να εργάζεστε στο ίδιο έργο ταυτόχρονα!

Το Bkackmagic Design DaVinci Resolve 14 είναι μια επανάσταση στο post production! Κατεβάστε το δωρεάν και δοκιμάστε το σήμερα!

Περισσότερα εδώ

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200