Η Blackmagic Design παρουσιάζει το νέο DaVinci Resolve 17.4 που αυξάνει την ταχύτητα του DaVinci Resolve έως 5 φορές στα νέα Apple Mac με τσιπ M1 Pro και M1 Max. Με αυτή την αύξηση ταχύτητας, οι πελάτες μπορούν να αναπαράγουν και να επεξεργάζονται 8K projects ακόμα πιο γρήγορα.

DaVinci Neural Engine

Το DaVinci Resolve 17.4 αυξάνει την ταχύτητα αποκωδικοποίησης 12K αρχείων Blackmagic RAW, καθιστώντας το πάνω από 3 φορές ταχύτερο και η απόδοση H.265 είναι 1,5 φορές ταχύτερη. Επιπλέον, η απόδοση του DaVinci Neural Engine είναι έως 4 φορές ταχύτερη, για αναγνώριση προσώπου real time, ανίχνευση αντικειμένων και έξυπνη αναπλαισίωση!

Η υποστήριξη για οθόνες ProMotion 120Hz κάνει την αναπαραγωγή και την επεξεργασία ομαλή και οι προβολές HDR υποστηρίζονται στις νέες οθόνες Apple MacBook HDR.

DaVinci Resolve Studio & Dropbox Replay

Το DaVinci Resolve 17.4 προσθέτει ενσωμάτωση Dropbox Replay. Τα projects ρέουν ομαλά από το DaVinci Resolve Studio στο Dropbox Replay για έλεγχο και έγκριση βίντεο. Οι ακριβείς έγχρωμοι δείκτες και τα σχόλια στο Dropbox Replay συγχρονίζονται σχεδόν αμέσως με τo timeline.

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν εύκολη ρύθμιση απόδοσης με προεπιλογές Dropbox και Dropbox Replay. Επίσης αυτόματες μεταφορτώσεις στο παρασκήνιο που παρακολουθούνται και επιβεβαιώνονται όταν ολοκληρωθούν.

Υπότιτλοι

Για τον υποτιτλισμό, το DaVinci Resolve 17.4 περιλαμβάνει αυτόματη αλλαγή του μεγέθους του φόντου και την τοποθέτηση του κέρσορα κατά τη δημιουργία υπότιτλων. Επιπλέον ένθετα κομμάτια υπότιτλων λωρίδας χρόνου που συμπληρώνουν αυτόματα το κύριο χρονοδιάγραμμα για να επιταχύνεται η δημιουργία υπότιτλων.

DaVinci Resolve Speed ​​Editor

Οι χρήστες μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν το DaVinci Resolve Speed ​​Editor για εναλλαγή μεταξύ καμερών σε κλιπ πολλαπλών καμερών στη σελίδα επεξεργασίας..

Fusion

Με το Fusion, παρέχεται πρόσθετη υποστήριξη για γλώσσες με συνδυασμένα σύμβολα και για εκείνες που μπορεί να γράφουν από δεξιά προς τα αριστερά, όπως τα αραβικά και τα εβραϊκά.

Resolve FX Custom Mixer

Ένα νέο Resolve FX που ονομάζεται custom mixer επιτρέπει τον συνδυασμό εφέ και καλύτερο έλεγχο των προσαρμογών. Επιπλέον, ένα κλειδί 3D προσθέτει τη δυνατότητα για λεπτές ρυθμίσεις στα πλήκτρα και στις ματ λεπτομέρειες για εύκολη δημιουργία μασκών.

Για το DaVinci Resolve Studio, υπάρχει επίσης ένα νέο φιλμ halation που προσθέτει αποτέλεσμα λάμψης ή αντανακλάσεων γύρω από άκρες υψηλής αντίθεσης, δίνοντας μια πιο “φιλμική” εμφάνιση.

Fairlight

Το Fairlight audio υποστηρίζει πλέον τα πρόσθετα ήχου Steinberg VST3, δίνοντας πρόσβαση σε περισσότερα ηχητικά εφέ για το τέλειο soundtrack. Επιπλέον, υπάρχουν συντομεύσεις πληκτρολογίου ή click and drag για αναδιάταξη, μετακίνηση και διπλότυπα εφέ στον μίκτη Fairlight.

Οι χρήστες μπορούν να εξάγουν έργα με YouTube video chapters, βελτιωμένες ρυθμίσεις κωδικοποίησης για την προεπιλογή απόδοσης YouTube και δυνατότητα χρήσης H.265 με επιτάχυνση υλικού στα Windows.

Η δωρεάν έκδοση DaVinci Resolve 17.4 είναι διαθέσιμη για λήψη από τον ιστότοπο Blackmagic Design.

Δείτε τα στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων.  Με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαστάσεις κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε το δικό σας project οποιουδήποτε μεγέθους!

Τηλ.: 210 3416200, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη