Η Blackmagic Design με την έκδοση Fusion 8 και Fusion 8 Studio προσφέρει την κορυφαία εφαρμογή της και για Mac OS X.

Το Fusion 8 είναι η πρώτη Mac συμβατή έκδοση ανοίγοντας έτσι το δρόμο για high end δημιουργίες οπτικών εφέ για γραφίστες, broadcast designers, video editors, visual effects compositors και 3D animators. Επιπλέον διευκολύνεται η μεταφορά μεταξύ Mac και Windows εκδόσεων του Fusion έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργαστούν στην πλατφόρμα που προτιμούν.

Το Fusion 8 διαθέτει έξυπνο και σύγχρονο interface που βοηθά τους νέους χρήστες να αποκτήσουν γρηγορά ευχέρεια στην χρήση της εφαρμογής, ενώ οι παλιοί χρήστες θα συνεχίσουν να εργάζονται με τη ίδια ευκολία χωρίς ειδική εκπαίδευση. Τεχνικά  ο σχεδιασμός του της νέας έκδοσης του Fusion και για Mac OS X  έφερε και σημαντικές βελτιώσεις στην αρχιτεκτονική της εφαρμογής. Τώρα που η έκδοση για Mac OS X έχει ολοκληρωθεί, η ομάδα μηχανικών του Fusion θα προσθέσει ακόμη πιο ισχυρά νέα χαρακτηριστικά και θα συνεχίσει τον εκσυγχρονισμό της ροής εργασίας και του interface για πιο δυνατά αποτελέσματα.

Το Fusion της Blackmagic Design προσφέρει μία τεράστια εργαλειοθήκη από εκατοντάδες ενσωματωμένα εργαλεία για pulling keys, tracking objects, rotoscoping, ρετουσάρισμα εικόνων, animated titles και τη δημιουργία particle εφέ, όλα σε πραγματικό 3D περιβάλλον εργασίας. Μπορεί επίσης να εισάγει 3D μοντέλα, point cloud data, κάμερες ή ακόμα και ολόκληρες 3D σκηνές από Maya, 3DS Max ή LightWave με άψογη απόδοση. Χρησιμοποιήστε τα deep pixel tools για να προσθέσετε volumetric fog, φωτισμό και reflection mapping των παρεχόμενων αντικειμένων έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να δημιουργήσουν καταπληκτικά ατμοσφαιρικά εφέ σε δευτερόλεπτα, αντί για ώρες.

Το Fusion 8 είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Το Fusion 8 για Mac OS X και Windows είναι δωρεάν για τους πελάτες και προσφέρει ένα πλήρες σύστημα επαγγελματικών 3D οπτικών εφέ και compositing. Η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη από το website της Blackmagic Design https://www.blackmagicdesign.com/products/fusion

Μία ακόμη καινοτομία της Blackmagic Design στην έκδοση Fusion 8.1 είναι το Fusion Connect for AVID ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε VFX και κινούμενα γραφικά από το Avid timeline!

Δείτε το σχετικό βίντεο Fusion Connect for AVID

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις video, post και broadcast

blackmagic_authorized_reseller_1line