Η Blackmagic Design παρουσιάζει τη νέα Blackmagic Design Intensity Pro 4K.

O ευκολότερος και με υψηλότερη ποιότητα τρόπος για να επεξεργαστείτε βίντεο στον υπολογιστή σας! Η Blackmagic Design Intensity Pro 4K έχει όλα τα ίδια καταπληκτικά χαρακτηριστικά της αρχικής κάρτας Intensity Pro, αλλά τώρα υποστηρίζει επίσης Ultra HD και 1080p60 high frame rate! Τώρα μπορείτε να αποτυπώσετε εικόνες Ultra HD με ταχύτητα έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή 1080HD στην απίστευτη ταχύτητα των 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο! Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αρχεία με ή χωρίς συμπίεση και να τα χρησιμοποιήσετε με τα πιο δημοφιλή λογισμικά βίντεο Mac και Windows. Η Blackmagic Design Intensity Pro 4K περιλαμβάνει επίσης το DaVinci Resolve Lite, προσφέροντας μία πλήρη λύση αποτύπωσης και αναπαραγωγής μαζί με επαγγελματική επεξεργασία βίντεο και διαβάθμιση χρώματος, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε οποιοδήποτε πρόσθετο λογισμικό!

Είτε κάνετε επεξεργασία βίντεο και χρειάζεστε προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο σε μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης, είτε είστε hardcore gamer που θέλετε να δημιουργήσετε high frame rate walk throughs του τελευταίου παιχνιδιού σας, ή ακόμη και αν προσπαθείτε να σώσετε οικογενειακά βίντεο από παλιές κασέτες VHS, η Blackmagic Design Intensity Pro 4K έχει όλες τις συνδέσεις βίντεο και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε! Η Intensity Pro 4K περιλαμβάνει τόσο τις αναλογικές όσο και τις ψηφιακές συνδέσεις που χρειάζεστε ώστε να συνδέεστε εύκολα στα πάντα, από τα παλιότερα VHS decks έως και τις πιο καινούργιες 4Κ τηλεοράσεις! Μπορείτε να συνδέσετε ακόμα και τις κάμερές σας και να χρησιμοποιήσετε την Intensity Pro 4K για live streaming, video conferencing, παρουσιάσεις και πολλά άλλα!

Η Blackmagic Design Intensity Pro 4K προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα αναλογικών και HDMI συνδέσεων. Περιλαμβάνει υποδοχές HDMI για να συνεργάζεται με τις τελευταίες HD και Ultra HD συσκευές, καθώς και αναλογικό YUV, S-Video και συνδέσεις NTSC/PAL για συνεργασία με παλαιότερες αναλογικές τηλεοράσεις, videotape players, DVD players και άλλα!!