Η Blackmagic Design ανακοίνωσε νέα εκπληκτικά προϊόντα για ζωντανές παραγωγές, βιντεοκάμερες και μεταδόσεις

Blackmagic Design Live Production, Camera & Broadcast

H Blackmagic Design συνηθίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τις αγορές του βίντεο, web streaming, ζωντανών παραγωγών, μεταδόσεων κλπ. με πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνολογίες σε ελκυστικές τιμές που παρέχουν νέες δυνατότητες στους δημιουργικούς επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες της εικόνας και του ήχου.

Αναμεσά τους την νέα κάμερα για μεταδόσεις Blackmagic URSA Broadcast, ένα επαγγελματικό 4K broadcast switcher Blackmagic ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K switcher, τα νέο ΑΤΕΜ 1 Μ/Ε Advanced Panel για ευελιξία στις ζωντανές παραγωγές, το ΑΤΕΜ camera Control Panel για χειρισμό CCU τεσσάρων καμερών και άλλα.

Blackmagic Design URSA Broadcast

Η URSA Broadcast είναι η νέα εξελιγμένη Ultra HD κάμερα της Blackmagic που λειτουργεί με τους ήδη υπάρχοντες HD ή Ultra HD B4 φακούς σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψεις HD σήμερα και να μεταβαίνετε σε Ultra HD όταν το θελήσετε! Παρέχει επαγγελματικά broadcast controls, ενσωματωμένα φίλτρα ND, αδιάκοπη 12 bit καταγραφή ProRes και DNx αρχείων σε διπλές SD UHS-IIor CFast κάρτες και νέο εκτεταμένο εύρος βίντεο για εκπληκτικές λήψεις έτοιμες προς μετάδοση που μπορούν να μεταδοθούν κατευθείαν στον αέρα.

lens-mount-xl

Η URSA Broadcast είναι δύο κάμερες σε μία. Χρησιμοποιήστε την για παραγωγή ή προσθέστε ένα Blackmagic URSA Studio Viewfinder για να την μετατρέψετε σε κάμερα στούντιο για ζωντανή κάλυψη, με τηλεχειριστήριο και ενσωματωμένο διορθωτή χρώματος!

B_0218_BM_Ursa_Broadcast_Anschluesse

Δείτε την στο eshop

Blackmagic Design ATEM Camera Control Panel

Το νέο ATEM Camera Control Panel της Blackmagic παρέχει ανεξάρτητα στοιχεία ελέγχου για έως και 4 κάμερες URSA Mini, URSA Broadcast, Blackmagic Studio και Micro Studio από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Iris control, ταχύτητα κλείστρου, ισορροπία λευκού, master gain, pedestal, χειριστήρια RGB για άσπρο και μαύρο και πολλά ά.

Δείτε το στο eshop

live

Blackmagic Design ATEM 1 M/E Advanced Panel

Το νέο ATEM 1 M/E Advanced Panel της Blackmagic είναι ένας κομψά σχεδιασμένος επαγγελματικός πίνακας ελέγχου για όλους τους ATEM switchers. Συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με την τελευταία τεχνολογία broadcasting για ταχύτερες ροές εργασίας. Ο νέος σχεδιασμός διαθέτει ενσωματωμένο LCD και υψηλής ποιότητας καμπύλα κουμπιά που βοηθούν στη μείωση των λαθών. Τα κουμπιά έχουν επίσης οπίσθιο έγχρωμο φωτισμό για να σας βοηθούν στην γρήγορη αναγνώριση σημαντικών πλήκτρων.

Συνοδεύεται επίσης από ένα επαγγελματικό joystick για προσαρμογές DVE και κάμερας, ζυγισμένο t-bar fader και πολλά άλλα. Τα κουμπιά είναι σχεδιασμένα ώστε να επιτρέπουν την πλήρη προσαρμογή των ετικετών καθώς και των επιθυμητών χρωμάτων. Τα πλήκτρα αλλαγής σας επιτρέπουν να διπλασιάσετε τον αριθμό των εισόδων επιλέγοντας ένα δεύτερο σύνολο πλήκτρων πηγής έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε έως και 20 εισόδους.

Δείτε το στο eshop

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K

Το νέο ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K της Blackmagic είναι ένας από τους πιο συμπαγείς και προηγμένους production switchers στον κόσμο. ‘Ενας απίστευτα υψηλής απόδοσης live production switcher σχεδιασμένος να λειτουργεί με τα καινούργια formats και high frame rates, έως τα  Ultra HD 2160p59.94!

atem-4-me-broadcast-studio-4k-1

Το μοντέλο αυτό ως το πιο προηγμένο της κατηγορίας του περιλαμβάνει επίσης την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και χαρακτηριστικά, όπως 2 Ultra HD multi viewers, πλήρες 2D DVE, πλήρη συγχρονισμό σε κάθε είσοδο 12G-SDI και πολλα ΑΚΟΜΑ! Οι συνδέσεις 12G-SDI αλλάζουν αυτόματα μεταξύ όλων των μορφών HD και Ultra HD έως 2160p59.94 με ένα μόνο καλώδιο BNC.

Δείτε το στο eshop

Blackmagic Design Studio Fiber Converter

Ο νέος Studio Fiber Converter της Blackmagic σας επιτρέπει να εργαστείτε με απομακρυσμένες κάμερες έως και 2 χιλιόμετρα μακριά από το στούντιό σας ή το εξωτερικό φορτηγό μεταδόσεων μέσω οπτικής ίνας SMPTE. Μετατρέπει τις συνδέσεις SDI βίντεο, ήχου και απομακρυσμένου ελέγχου κάμερας σε ένα μόνο καλώδιο οπτικών ινών, το οποίο συνδέεται με ένα Blackmagic Fiber Camera Converter που είναι τοποθετημένος σε μια απομακρυσμένη κάμερα.

Όλα τα βίντεο και τα δεδομένα μεταδίδονται χρησιμοποιώντας standard IP για βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς καθυστέρηση. Παρέχει 12G-SDI για μία HD ή Ultra HD κάμερα feed και 3 ανεξάρτητα HD return feeds, μαζί με τις τυπικές συνδέσεις για έλεγχο της κάμερας, PTZ, δύο δικάναλα talkback intercoms, tracker talkback, tally και οθόνη LCD 5 ιντσών για παρακολούθηση της κάμερας και των return feeds. Λειτουργεί επίσης ως τροφοδοτικό ρεύματος για τις απομακρυσμένες κάμερες και τα αξεσουάρ σας.

Δείτε το στο eshop

Blackmagic Design Camera Fiber Converter

Ο νέος Camera Fiber Converter της Blackmagic σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε και να επεκτείνετε την μετάδοση από τις URSA Mini ή URSA Broadcast κάμερες σε απόσταση έως και 2 χιλιομέτρων, χρησιμοποιώντας καλώδια οπτικών ινών SMPTE. Περιλαμβάνει επίσης live camera controls με πολλαπλά κανάλια talkback και τυποποιημένες talkback headset συνδέσεις. Ο Camera Fiber Converter διαθέτει 1 Ultra HD camera feed και 3 HD return feeds.

Δείτε το στο eshop

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση “Blackmagic Design Live Production, Camera & Broadcast” εδώ ή στο παρακάτω βίντεο.

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200