Η Blackmagic Design ανακοίνωσε τους νέους Micro Converter 3G

Blackmagic Design: New Micro Converter 3G. Η νέα σειρά επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν εξοπλισμό HDMI με επαγγελματικά συστήματα SDI. Αυτά τα νέα μοντέλα διαθέτουν προσαρμοσμένο υλικό που αναπτύχθηκε από τη Blackmagic Design και περιλαμβάνουν λειτουργίες που προηγουμένως βρίσκονταν μόνο σε μετατροπείς υψηλής τεχνολογίας. Τα μοντέλα Micro Converter 3G περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως 3D LUT και περισσότερες μορφές βίντεο από τα παλαιότερα μοντέλα.

Απίστευτα Μικροσκοπικοί

Τα νέα μοντέλα Blackmagic Micro Converter 3G είναι απίστευτα μικροσκοπικοί μετατροπείς βίντεο μετάδοσης που επιτρέπουν στους πελάτες να συνδέονται μεταξύ καταναλωτικών HDMI και επαγγελματικού εξοπλισμού SDI. Ο ανθεκτικός και μικροσκοπικός σχεδιασμός τους καθιστά αρκετά μικρούς ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. Επαγγελματικές συνδέσεις 3G ‑ SDI για εργασία με όλες τις μορφές SD και HD έως 1080p60. Οι Micro Converters χρησιμοποιούν USB για τροφοδοσία, ώστε να μπορούν να τροφοδοτούνται απευθείας από τηλεοράσεις ή φορητούς υπολογιστές.

Υψηλή Ποιότητα & αξιοπιστία

Blackmagic Design: New Micro Converter 3G. Επειδή είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, οι πελάτες μπορούν να τους εμπιστευτούν για όλα τα είδη εκπομπών, ζωντανής παραγωγής και on set. Χρησιμοποιήστε τα για να μετατρέψετε οποιαδήποτε οθόνη υπολογιστή, τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα σε υψηλής ποιότητας οθόνη. Είναι επίσης ιδανικά για τη μετατροπή των εξόδων HDMI υπολογιστών βιντεοκαμερών σε εξοπλισμό SDI προηγμένης τεχνολογίας.

Κάθε μετατροπέας διαθέτει βιομηχανικές τυπικές συνδέσεις 3G ‑ SDI και HDMI με ισχυρούς συνδέσμους υψηλής ποιότητας. Οι Blackmagic Micro Converters περιλαμβάνουν σύνδεση USB για τροφοδοσία, καθώς και αλλαγή ρυθμίσεων μέσω του βοηθητικού προγράμματος μετατροπέα σε Mac και Windows.

Ισχυρά χαρακτηριστικά

Οι Blackmagic Micro Converters περιλαμβάνουν επεξεργασία σήματος υψηλότερης ποιότητας και deep bit depth video pipeline. Οι Micro Converters έχουν σχεδιαστεί με ηλεκτρονικά ακριβείας, ώστε να έχουν πολύ χαμηλό jitter SDI, επιτρέποντας επέκταση καλωδίων SDI σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωντανή παραγωγή όπου εξοπλισμός όπως οι κάμερες μπορεί να απέχει πολύ από τους switchers.

Οι Blackmagic Micro Converters 3G λειτουργούν με μορφές βίντεο 8 και 10 bit, σε RGB ή YUV και σε όλες τις μορφές SD και HD έως 1080p60. Υποστηρίζουν 1080p24, 1080p47.95 και 1080p48. Επιπλέον διαθέτουν πλήρως ενσωματωμένη υποστήριξη ήχου και timecode.

Περισσότερα στην Blackmagic Design

Δείτε τα στο eshop

Περισσότερα άρθρα μας για Blackmagic Design

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων.  Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.