‘Αρχισαν οι παραδόσεις απο την Comart!

Όσοι απο εσάς έχετε τους δικούς σας φακούς, επικοινωνήστε μαζί μας για μία επίδειξη.

Οι επαγγελματίες της βιντεοσκόπησης, των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών και οι επαγγελματίες της εικόνας, μπορούν τώρα να δούν από κοντά και να δοκιμάσουν τις καινοτόμες δυνατότητες της Pocket Cinema Camera 6K στην Comart!

Η Blackmagic Design πρωτοπορεί για άλλη μια φορά παρουσιάζοντας την BlackMagic Pocket Cinema Camera 6K. Διαθέτοντας μεγαλύτερο αισθητήρα 6144 x 3456 Super 35 και φακό EF, η κάμερα BlackMagic Pocket Cinema 6K σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μεγαλύτερους φακούς EF για να δημιουργείτε κινηματογραφικές εικόνες με μικρό βάθος πεδίου, επιτρέποντας δημιουργικά αποσπασματικά υπόβαθρα και πανέμορφα bokeh εφφέ !

Ανάλυση 6K

Η BlackMagic Pocket Cinema Camera διαθέτει όλα τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους, τηλεοπτικά προγράμματα και ντοκιμαντέρ. Συγχρόνως αυτά τα ίδια χαρακτηριστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα είδη εργασιών, όπως δημιουργία βίντεο σε blog, περιεχόμενο YouTube, ανεξάρτητες ταινίες, μουσικά βίντεο, καλυψη γάμων, εταιρικά βίντεο και άλλα.

Χαρακτηριστικά μεγαλύτερης κατηγορίας

Απολαμβάνετε τις ίδιες δυνατότητες που παρέχουν οι ακριβές ψηφιακές κάμερες, επιτρέποντας την καταγραφή βαθύτερων χρωμάτων, υψηλότερων λεπτομερειών εικόνας και ευρύτερης δυναμικής εμβέλειας μεταξύ των πιο φωτεινών στιγμιότυπων και των βαθύτερων σκιών. Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι ταινίες μεγάλου μήκους φαίνονται τόσο καταπληκτικές και τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την ίδια υψηλή παραγωγή για κάθε είδους δουλειά.

Δείτε την στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200