Η πιο Ευέλικτη Full Frame Cinema Κάμερα!

Blackmagic Design: PYXIS 6K Full Frame Cinema Camera. Η Blackmagic Design παρουσιάζει τη νέα box-style cinema κάμερα Blackmagic PYXIS 6K. Πρόκειται για μία υψηλής ποιότητας ψηφιακή κινηματογραφική κάμερα που παράγει ακριβή skin tones και πλούσια χρώματα. Ο εξαιρετικά ευέλικτος σχεδιασμός της προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργία του ιδανικού camera rig για κάθε παραγωγή.

Αισθητήρας full frame

Το νέο μοντέλο διαθέτει αισθητήρα full frame 36 x 24mm 6K με 13 στοπ δυναμικού εύρους, για εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ευελιξία στις διάφορες συνθήκες κινηματογράφησης. Επίσης, με ISO που φτάνει έως και 25,600, παράγει εικόνα με εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο σε κάθε συνθήκη φωτισμού.

Η ανάλυση του αισθητήρα είναι 6048×4032 pixels – τρεις φορές μεγαλύτερη από τον Super 35 – επιτρέπει στο δημιουργό να κινηματογραφήσει με μικρό βάθος πεδίου ή χρησιμοποιώντας αναμορφικούς φακούς για πραγματικά κινηματογραφικό στυλ. Αυτός ο αισθητήρας σε συνδυασμό με την Color Science (Generation 5) της Blackmagic προσφέρει την ίδια τεχνολογία εικόνας με τις πιο ακριβές ψηφιακές κινηματογραφικές κάμερες.

Μεγάλη Ευελιξία στους Φακούς

H Blackmagic PYXIS 6K κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με L-mount, EF και PL mounting points και έτσι την κάνει συμβατή με πολύ μεγάλη ποικιλία φακών, όπως τους τελευταίους full-frame φακούς της Leica, καθώς και φακούς Panasonic και Sigma. Ακόμα, με τον κατάλληλο adapter, υπάρχει η δυνατότητα για χρήση ακόμα περισσότερων φακών, πιο σύγχρονων, αλλά και vintage.

To EF μοντέλο επιτρέπει στο δημιουργό να χρησιμοποιήσει φωτογραφικούς φακούς υψηλής ποιότητας που έχει ήδη στην κατοχή του ή φακούς των Blackmagic Pocket Cinema Cameras. Τέλος, με το μοντέλο PL, ο δημιουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει επαγγελματικούς cinema φακούς Zeiss, ARRI, Cooke και πολλών ακόμα, χωρίς να είναι απαραίτητος κάποιος adapter.

SidePlates

Τα καινοτόμα side plates που διαθέτει η Blackmagic PYXIS 6K προσφέρουν αμέτρητες επιλογές στη δημιουργία του ιδανικού camera rig για κάθε κινηματογραφιστή, ο οποίος μπορεί να προσπαρμόσει μικρόφωνα, στηρίγματα (brackets), κινητά τηλέφωνα για live-streaming, δίσκο USB-C για αποθήκευση και πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Χαρακτηριστικά της Blackmagic PYXIS 6K

  • 36 x 24mm full frame 6K αισθητήρας
  • Open gate 3:2, full height 6:5 anamorphic και Super 35
  • L-mount, EF και PL βάσεις για φακούς
  • Ενσωματωμένη HDR 1500 nit LCD οθόνη 4”
  • Blackmagic RAW και Η.264 proxies
  • Εξαιρετικά γρήγορο dual CFexpress card recording
  • Mobile remote streaming με Ethernet και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας
  • Επαγγελματική είσοδος mini XLR
  • Ολοκληρωμένες λύσεις streaming για Youtube, Facebook, Twitter και άλλα
  • Μπαταρίες σειράς BP-U υψηλής χωρητικότητας

Δείτε τις στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Περισσότερα άρθρα μας για Blackmagic Design

Blackmagic Pyxis