Η Blackmagic Design ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα της Blackmagic Studio Camera 4K Plus G2. Το νεότερο μοντέλο στούντιο κάμερας που προσθέτει 12G-SDI και επιτρέπει τη σύνδεση με συσκευές SDI, όπως το ATEM Constellation.

Το νέο μοντέλο προσθέτει υποστήριξη για απομακρυσμένο έλεγχο κάμερας σε δίκτυα μέσω REST API και talkback σε ακουστικά 3,5 mm. Η Blackmagic Studio Camera 4K Plus G2 διατηρεί τον ίδιο εκπληκτικό ψηφιακό αισθητήρα φιλμ 4K με 13 στοπ δυναμικού εύρους, βάση φακού MFT και συμπαγή σχεδιασμό all-in-one του προηγούμενου μοντέλου.

Blackmagic Studio Camera 4K Plus G2

Οι στούντιο κάμερες της Blackmagic έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τις μεγάλες κάμερες στούντιο, σε μικρογραφία σε ένα συμπαγές και φορητό σώμα. Επιπλέον, με το δυναμικό εύρος της ψηφιακής κάμερας φιλμ και την τεχνολογία χρωμάτων της Blackmagic, οι κάμερες μπορούν να χειριστούν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες φωτισμού ενώ παράγουν κινηματογραφικές εικόνες.

Ο αισθητήρας διαθέτει ISO έως 25.600, για εκπληκτικές εικόνες ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Οι προηγμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν talkback, έλεγχο κάμερας, ενσωματωμένο διορθωτή χρωμάτων, εγγραφή Blackmagic RAW σε δίσκους USB, ζωντανή ροή και πολλά άλλα.

Μεγάλη Ευελιξία

Ενώ η κάμερα έχει σχεδιαστεί για ζωντανή παραγωγή, δεν περιορίζεται εκεί. Καταγράφει Blackmagic RAW σε δίσκους USB, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρίποδο. Το μεγάλο σκόπευτρο 7″ την καθιστά ιδανική για παραγωγές όπως εκπομπές λόγου, μετάδοση ειδήσεων, αθλητικά, εκπαίδευση, παρουσιάσεις συνεδρίων, ακόμη και γάμους.

Η μεγάλη φωτεινή οθόνη με πλαϊνές λαβές, οθόνη αφής και φυσικά χειριστήρια διευκολύνει την παρακολούθηση λήψεων ενώ είναι άνετη στη χρήση μεγάλης διάρκειας.

Συνδεσιμότητα

Διαθέτει θύρα USB-C υψηλής ταχύτητας για εγγραφή σε εξωτερικούς δίσκους, έλεγχο της κάμερας μέσω δικτύου ή σύνδεση αξεσουάρ. Συνδέστε έναν δίσκο USB flash για εγγραφή αρχείων Blackmagic RAW υψηλής ποιότητας 12 bit για μελλοντική επεξεργασία και διόρθωση χρώματος. Απλά συνδέστε τον δίσκο σε έναν υπολογιστή χωρίς να χάνεται χρόνος στην αντιγραφή αρχείων.

Προσθέστε έναν προσαρμογέα USB-C στο Ethernet για να ελέγξετε την κάμερά μέσω δικτύου με Rest API. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να αντιγράψουν αρχεία από την κάμερα μέσω του δικτύου. Επιπλέον, συνδέστε τις προαιρετικές απαιτήσεις εστίασης και ζουμ για πλήρη έλεγχο του φακού, ακριβώς όπως μια μεγάλη κάμερα στούντιο.

Χαρακτηριστικά Studio Camera 4K Plus G2

  • Σχεδιασμένη ειδικά για ζωντανή παραγωγή
  • Εγγενής αισθητήρας 4K με 13 στοπ δυναμικού εύρους
  • Συμβατή με μια μεγάλη γκάμα δημοφιλών φακών MFT
  • Talkback μέσω ακουστικών 3,5 mm
  • USB-C για εγγραφή σε δίσκους ή απομακρυσμένο έλεγχο μέσω δικτύου
  • Μεγάλο σκόπευτρο υψηλής φωτεινότητας 7 ιντσών
  • Περιλαμβάνει συνδέσεις 12G-SDI και HDMI
  • Προαιρετικές απαιτήσεις εστίασης και ζουμ για έλεγχο φακού

Δείτε την στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Τηλ.: 210 341 6200 9πμ – 6μμ, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη

Περισσότερα άρθρα μας για Blackmagic Design

https://www.blackmagicdesign.com/products/atemconstellationhd