Η Blackmagic Design ανακοίνωσε το νέο Ultimatte 12

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της IBC τη διαθεσιμότητα του Ultimatte 12, ενός νέου realtime hardware compositing επεξεργαστή που είναι ιδανικός για broadcast quality keying, προσθήκη στοιχείων επαυξημένης πραγματικότητας σε λήψεις, εργασία με εικονικά σύνολα, και πολλά άλλα.

Το νέο Ultimatte 12 είναι ένας εξελιγμένος real time compositing επεξεργαστής σχεδιασμένος για την επόμενη γενιά των broadcast graphics. Το Ultimatte 12 διαθέτει εντελώς νέους αλγόριθμους και color science, απίστευτο edge handling, μεγαλύτερο διαχωρισμό χρωμάτων, καταπληκτική πιστότητα χρώματος και ευρύτερο περιορισμό διαρροών από ποτέ.

Ο προηγμένος σχεδιασμός 12G-SDI δίνει στους χρήστες την ευελιξία να εργάζονται σε HD σήμερα και να μεταβούν σε Ultra HD όταν είναι έτοιμοι καθώς τους παρέχει sub pixel processing για εκπληκτική ποιότητα εικόνας και υφές τόσο σε HD όσο και σε Ultra HD. Επιπλέον, είναι συμβατό με σχεδόν όλους τους εξοπλισμούς SD, HD και Ultra HD, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με τις κάμερες που ήδη έχουν.

Ultimatte Smart Remote 4

Το Ultimatte 12 ελέγχεται μέσω του Ultimatte Smart Remote 4, το οποίο είναι ένα τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής που συνδέεται μέσω Ethernet. Με την δυνατότητα αλυσιδωτής σύνδεσης μέχρι και οκτώ μονάδων Ultimatte 12 με το ίδιο Smart Remote, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την προσθήκη ενός video router ή hub. Το Smart Remote 4 διαθέτει πλήκτρα για την εναλλαγή και τον έλεγχο οποιουδήποτε συνδεδεμένου Ultimatte 12. Υπάρχουν επίσης κουμπιά για γρήγορη φόρτωση και αποθήκευση προεπιλογών, μαζί με οθόνη αφής που παρέχει πλήρη έλεγχο σε κάθε παράμετρο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τις δικές τους προσαρμοσμένες λύσεις ελέγχου, επειδή το Ultimatte 12 χρησιμοποιεί ένα απλό, open text, πρωτόκολλο.

“Το Ultimatte είναι το καλύτερο broadcast keyer υψηλής ποιότητας εδώ και 40 χρόνια”, δήλωσε ο Grant Petty, Διευθύνων Σύμβουλος της Blackmagic Design. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανεβάζουμε αυτήν την απίστευτη τεχνολογία στο επόμενο επίπεδο! Το Ultimatte 12 δεν είναι πλέον απλά ένα απλό keyer, είναι ένας μηχανισμός σύνθεσης Ultra HD σε πραγματικό χρόνο που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της σημερινής ζωντανής μετάδοσης, της τηλεόρασης και της παραγωγής ταινιών!”

Περισσότερα εδώ: https://www.blackmagicdesign.com/products/ultimatte

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200