URSA Mini Pro 4.6K G2

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε την  διαθεσιμότητα της νέας URSA Mini Pro 4.6K G2. Την δεύτερη γενιά της βιντεοκάμερας URSA Mini Pro που διαθέτει πλήρως επανασχεδιασμένη ηλεκτρονική μονάδα και έναν νέο αισθητήρα εικόνας Super 35mm 4.6K με 15 στάσεις δυναμικής εμβέλειας που συνδυάζονται για να υποστηρίξουν λήψη υψηλών ρυθμών καρέ έως 300 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον η URSA Mini Pro 4.6K G2 υποστηρίζει το Blackmagic RAW και διαθέτει μια νέα θύρα επέκτασης USB-C για απευθείας εγγραφή σε εξωτερικούς δίσκους.

Η νέα URSA Mini Pro 4.6K G2 αποτελεί σημαντική ανανέωση σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, καθώς τώρα διαθέτει εντελώς νέα ηλεκτρονικά για επεξεργασία υψηλότερης ταχύτητας. Αυτό κάνει την URSA Mini Pro 4.6K G2 ιδανική για τη λήψη εικόντων δράσης, ντοκιμαντέρ, φωτογραφίας φύσης, αθλητισμού και πολλά άλλα.

Blackmagic RAW

Επιπλέον, η URSA Mini Pro 4.6K G2 μπορεί να συλλάβει εικόνες Blackmagic RAW τόσο σε κινηματογραφικές ταινίες όσο και σε εκτεταμένες λειτουργίες βίντεο, καθιστώντας την ιδανική για χρήση σε ταινίες μεγάλου μήκους, τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις και ταινίες indie καθώς και σε δελτία ειδήσεων και ζωντανές πολυκάμερες παραγωγές.

Το Blackmagic RAW, ένας επαναστατικός codec επόμενης γενιάς, συνδυάζει την ποιότητα και τα οφέλη του RAW υλικού με την ευκολία χρήσης, την ταχύτητα και τα μεγέθη αρχείων των παραδοσιακών μορφών βίντεο. Το Blackmagic RAW είναι μια πιο έξυπνη μορφή κωδικοποίησης που προσφέρει στους δημιουργικούς επαγγελματίες, μοντέρ, εικονολήπτες, παραγωγούς, κινηματογραφιστές κλπ. εκπληκτικές εικόνες και απίστευτη απόδοση.

Τεχνολογία χρωμάτων Design Generation 4 Color Science

Η URSA Mini Pro 4.6K G2 χρησιμοποιεί επίσης το Blackmagic Design Generation 4 Color Science για ανώτερη απεικόνιση που έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά ακριβείς αποχρώσεις του δέρματος και πανέμορφα, ζωντανά χρώματα. Οι εικόνες Blackmagic RAW κωδικοποιούνται χρησιμοποιώντας έναν προσαρμοσμένο μη γραμμικό 12-bit space που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη μέγιστη δυνατή ποσότητα χρωμάτων και δυναμικού εύρους. Αυτές οι μορφές μπορούν να καταγράφονται σε κάρτες CFast ή SD, καθώς και απευθείας σε δίσκους flash χρησιμοποιώντας τη νέα θύρα επέκτασης USB-C.

Η URSA Mini Pro 4.6K G2 έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ανθεκτική, πλήρως εξοπλισμένη και αρκετά ελαφριά για χρήση οπουδήποτε. Υπάρχει μια εξωτερική οθόνη οπίσθιου φωτισμού υψηλής προβολής με οπίσθιο φωτισμό για προβολή κρίσιμων πληροφοριών λήψης, οθόνη αφής για ανασκόπηση λήψεων χωρίς να απαιτείται επιπλέον οθόνη, επαγγελματικές συνδέσεις όπως 12G-SDI, ήχος XLR, ενσωματωμένα στερεοφωνικά μικρόφωνα υψηλής ποιότητας και πολλά άλλα.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

Η URSA Mini Pro 4.6K G2 διαθέτει φίλτρα ουδέτερης πυκνότητας (ND) με αντιστάθμιση IR για γρήγορη μείωση της ποσότητας φωτός που εισέρχεται στην κάμερα. Τα φίλτρα διακοπής 2, 4 και 6 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζουν με τη χρωματομετρία της κάμερας και να παρέχουν επιπλέον πλάτος, ακόμη και υπό συνθήκες σκληρού φωτισμού. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικούς συνδυασμούς ανοίγματος και γωνίας κλείστρου για να επιτύχουν μικρό βάθος πεδίου ή συγκεκριμένα επίπεδα θόλωσης κίνησης σε ευρύτερο φάσμα καταστάσεων. Τα φίλτρα υπέρυθρης αντιστάθμισης αντισταθμίζουν ομοιόμορφα τόσο τα πολύ κόκκινα όσο και τα υπέρυθρα μήκη κύματος για την εξάλειψη της μόλυνσης από IR.

Τρείς κάμερες σε μία!

“Το αρχικό μοντέλο της URSA Mini Pro ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη και πολύ δημοφιλής κάμερα”, δήλωσε ο Grant Petty, Διευθύνων Σύμβουλος της Blackmagic Design. “Η Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K G2 είναι συναρπαστική γιατί δίνει στους χρήστες ηλεκτρονικά δεύτερης γενιάς και έναν ακόμα αισθητήρα εικόνας υψηλής απόδοσης, ώστε να μπορούν να συλλαμβάνουν εικόνες σε υψηλά ποσοστά καρέ για κρυστάλλινες εικόνες αργής κίνησης. Η URSA Mini Pro 4.6K G2 είναι αρκετά ισχυρή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινηματογραφικές ταινίες υψηλής ευκρίνειας και σε τηλεοπτικές εκπομπές, αρκετά ευέλικτή ώστε να χρησιμοποιηθεί για δελτία ειδήσεων και ζωντανές πολυκάμερες και αρκετά προσιτή για ανεξάρτητους κινηματογραφιστές, ακόμη και για φοιτητές! Είναι σαν να έχετε 3 κάμερες σε μία! ”

Περισσότερα στην σελίδα της Blackmagic Design εδώ

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, web studios, cinema, video streaming, IPTV, video production, post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200