Blackmagic Design Video Assist

blackmagic_design_video_assist_comart_1

Monitor υψηλής ανάλυσης για τέλειο focus και framing

Αποκτήστε επαγγελματικό monitoring και εγγραφή στην κάμερα σας με το Blackmagic Design Video Assist. Με φωτεινή οθόνη 5 ιντσών και ανάλυση 1920 X 1080 το Video Assit μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε κάμερα για να εξασφαλίσει τέλεια εστίαση και καδράρισμα. Ενσωματωμένο εγγραφέα που δέχεται high speed SD κάρτες μπορείτε να καταγράψετε επαγγελματικά αρχεία ProRes και DNxHD με εξαιρετική ποιότητα και 10bit βάθος χρώματος.

blackmagic_design_video_assist_comart_3

Τραβήξτε καλύτερο βίντεο

Για εκδηλώσεις όπως γάμοι εταιρικά events, διαφημιστικά κ.α. όπου θέλετε να είστε σίγουροι για επαγγελματικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας η Blackmagic Video Assist μπορεί να συνεργαστεί από σύγχρονος DSLR μηχανές ως παλαιότερα Camcorders μέχρι και Digital Film Cameras τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας ότι θα πάρετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα βίντεο από την Camera σας

Professional HD Recorder

10-bit 4:2:2 ProRes και DNxHD recording. Το Video Assist καταγράφει σε 10-bit 4:2:2 ποιότητα δίνοντάς εξαιρετικό χρώμα, λεπτομέρεια και σαφήνεια στις λήψεις σας. Τα αρχεία αποθηκεύονται σε χαμηλού κόστους κάρτες SD που μπορεί να βρείτε παντού στην αγορά σε μορφή ProRes HQ ή DNxHD ώστε να μπορείτε να τα επεξεργαστείτε άμεσα χωρίς την ανάγκη μετατροπής των αρχείων σε άλλα φορμα. Η εγγραφή μπορεί να ξεκινά αυτόματα μέσω του start/stop κουμπιού χωρίς να σας αποσπά από την λήψη

Καλύτερο Monitoring

Εξαιρετικά φωτεινή και καθαρή HD οθόνη. To Blackmagic Design Video Assist διαθέτει μια φωτεινή οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1920 Χ 1080 ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας επιπλέον on set monitors. Την προσαρμόζετε σε κάμερες ως μεγάλη οθόνη για το συνεργείο, την χρησιμοποιείτε για compositing της λήψης ή για επισκόπηση. Η οθόνη έχει ευρεία γωνία θέασης 135 μοιρών ώστε να μπορούν να την παρακολουθούν οι συνεργάτες σας. Επιπλέον έχει αυτόματη περιστροφή της εικόνας (auto rotate) ώστε τα καλώδια σύνδεσής να βρίσκονται πάντα στην σωστή πλευρά και να μην εμποδίζουν. Επιτρέπει παρακολούθηση SD και HD μέσω σύνδεσης 6G-SDI και ακόμα καταγραφή Ultra HD.

blackmagic_design_video_assist_comart_4

Εύχρηστο Touchscreen περιβάλλον

Το ενσωματωμένο μόνιτορ είναι επίσης μια διαδραστική οθόνη αφής για να ρυθμίσετε όλες τις λειτουργίες και παραμέτρους. Με λειτουργίες “Swipe Gestures” μπορείτε να εμφανίσετε τις πληροφορίες της κάμερας, να αλλάξετε ρυθμίσεις και video και audio levels. Επίσης διαθέτει λειτουργία “Heads Up Display”, ένα ημιδιάφανο layer που επιτρέπει ρυθμίσεις των φορματ εγγραφής, frame rate, histogram, audio meters, timecode κ.α. χωρίς να σας αποσπά από την λήψη!

blackmagic_design_video_assist_comart_5

Φορητός “All in One” σχεδιασμός

Σχεδιασμένο για αντοχή και φορητότητα το Blackmagic Design Video Αssist είναι μικρό σε μέγεθός παρόλο που διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών 1920 x 1080 LCD. Επίσης διαθέτει high speed SD recorder και χώρο για δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οι οποίες μπορούν να εναλλάσσονται «εν θερμό» ώστε να μην διακόπτεται η λήψη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά σημεία για να το προσαρμόσετε στην κάμερα ή την ενσωματωμένη βάση για επιτραπέζια τοποθέτηση. Είναι τόσο μικρό που χωράει στην παλάμη σας.

blackmagic_design_video_assist_comart_6

Συνδέσεις Video, Audio και τροφοδοσίας

Το συμπαγές σώμα της Video Assist περιλαμβάνει εισόδους HDMI και 6G-SDI ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με σχεδόν οποιαδήποτε βίντεο κάμερα ή DSLR. H έξοδος loop through επιτρέπει την παρακολούθηση σε μεγαλύτερα HD broadcast monitors ή HDMI projectors. Διαθέτει 3.5mm stereo headphone jack και για εσωτερικές ή στούντιο λήψεις και τροφοδοσία 12V για συνεχή λειτουργία. Για εξωτερικά γυρίσματα υπάρχουν δυο LP-E6 slots για μπαταρίες για μεγάλη αυτονομία.

 

 

 

 

blackmagic_design_video_assist_comart_2

Οικονομική και ταχύτατη αποθήκευση σε κάρτες SD

Ο ενσωματωμένος εγγραφέας δέχεται κάρτες μνήμης SD που επιτρέπουν εγγραφή ως και 60 καρέ το δευτερόλεπτο σε ανάλυση 1080 HD. Με το σημερινό κόστος των SD καρτών θα χρειαστείτε λιγότερο από 1€ ανα GB. Mε SD που βρίσκετε παντού μπορείτε να έχετε 3 ώρες εγγραφής 1080p24 ProRes HQ σε μία κάρτα των 256GB, έτσι θα αποφύγετε ακριβά μέσα αποθήκευσής όπως XDCAM, P2 και SxS. Οι κάρτες SD μπορούν στην συνεχεία να φορτώνονται απευθείας στον υπολογιστή σας ώστε να αποφύγετε επιπλέον card readers κλπ.

 Δείτε το στο eshop

blackmagic_authorized_reseller_1line