Νέο Blackmagic HyperDeck Extreme 4K HDR!

Το νέο Blackmagic HyperDeck Extreme 4K HDR προσφέρει την αξιοπιστία του HyperDeck σε συνδυασμό με προηγμένη εγγραφή H.265, εσωτερική μνήμη cache, 3D LUTs, εγγενή υποστήριξη 8K και HDR.

Ισχυρά χαρακτηριστικά

Μεγάλη οθόνη αφής για την προβολή της εγγραφής σας με ειδικά πλήκτρα αναπαραγωγής, λήξης και εγγραφής, καθώς και ένα μίνι χρονικό διάγραμμα για την κύλιση των ηχογραφήσεων σας. Η οθόνη LCD περιλαμβάνει μια προβολή κεφαλίδας επάνω από το χρονόμετρο, το πρότυπο βίντεο, την κατάσταση των μέσων, τους μετρητές ήχου και πολλά άλλα!

HyperDeck Extreme Control

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε το HyperDeck Extreme Control για να το μετατρέψετε σε ένα παραδοσιακό deck μετάδοσης. Αυτό σημαίνει ότι το HyperDeck Extreme 4K HDR είναι η τέλεια λύση για την επόμενη γενιά μετάδοσης, ζωντανής παραγωγής και ψηφιακής σήμανσης.

Δείτε το στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Τηλ.: 210 341 6200 9πμ – 6μμ, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη

Περισσότερα άρθρα μας για Blackmagic Design

https://www.blackmagicdesign.com/