Η Blackmagic Design ανακοινώνει το Blackmagic HyperDeck Shuttle HD!

Το HyperDeck Shuttle HD είναι μια συσκευή εγγραφής και αναπαραγωγής με μοναδικό σχεδιασμό που το καθιστά εκπληκτικό εργαλείο για μεταδόσεις και ζωντανές παραγωγές. Ο μεγάλος επιλογέας είναι ιδανικός για κύλιση σε πολλά μέσα για να βρείτε το κλιπ που θέλετε να παίξετε.

Υποστηρίζει εγγραφή και αναπαραγωγή σε μορφές αρχείων ProRes, DNx και H.264 σε μορφές βίντεο NTSC, PAL, 720p και 1080p. Διαθέτει συνδέσεις HDMI, επομένως είναι το τέλειο clip player ή mastering recorder για ATEM Mini switchers. Έχει ακόμη και το ίδιο βάθος με το ATEM Mini Extreme, ώστε να ταιριάζει τέλεια δίπλα του. Περιλαμβάνει και ενσωματωμένο teleprompter!

Είναι ιδανικό για χρήση σε μεταδόσεις ή ζωντανή παραγωγή! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως teleprompter με οποιαδήποτε οθόνη HDMI! Ο μεγάλος επιλογέας αναζήτησης και τα χειριστήρια κάνουν το HyperDeck Shuttle ιδανικό για αναπαραγωγή για ATEM Mini switchers, επιτρέποντάς σας να αναπαράγετε εύκολα κλιπ και κινούμενα γραφικά. Ή να εγγράψετε υλικό πολλαπλών κάμερων σε ProRes ή DNx ή H.264 με ήχο AAC έτοιμο για πλατφόρμες ροής.

Χρησιμοποιήστε το για αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας σε τηλεοράσεις, προβολείς ή ακόμα και video wall σε ζωντανές εκδηλώσεις. Είναι φορητό και ελαφρύ και χωράει εύκολα σε θήκες ή σακίδια πλάτης, ώστε να είναι εύκολο να το μεταφέρετε οπουδήποτε!

Δείτε το στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων.  Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Τηλ.: 210 341 6200 9πμ – 6μμ, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη

Περισσότερα άρθρα μας για Blackmagic Design

https://www.blackmagicdesign.com/