Δωρεάν 3.4 Update προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στην Blackmagic Production Camera 4K

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα του update 3.4 για την Blackmagic Production Camera 4K. Αυτή η νέα ενημερωμένη έκδοση προσθέτει SDI record trigger, RP-188 timecode έξοδο και βελτιωμένη συμβατότητα εξόδου 6G-SDI.

Οι χρήστες που διαθέτουν την αρχική Blackmagic Production Camera 4K μπορούν τώρα να κατεβάσουν την νέα έκδοση για να αποκτήσουν τα χαρακτηριστικά που προηγουμένως ήταν διαθέσιμα μόνο για τις νεότερες μοντέλα, όπως η Blackmagic URSA και η Blackmagic URSA Mini, καθιστώντας την Blackmagic Production Camera 4K πιο συμβατή με εξωτερικές οθόνες και συσκευές εγγραφής.

Η ενημερωμένη έκδοση Blackmagic Production Camera 4K 3.4 Update, προσθέτει υποστήριξη για SDI start/stop record trigger που επιτρέπει σε εξωτερικούς εγγραφείς βίντεο, όπως το Blackmagic Video Assist, να ξεκινάει και να σταματά την εγγραφή αυτόματα σε συνδυασμό με την κάμερα. Αυτό καθιστά τη λειτουργία της κάμερας και μιας εξωτερικής συσκευής εγγραφής ακόμα πιο εύκολη από ό,τι πριν.

Οι χρήστες θα αποκτήσουν επίσης SDI RP-188 timecode έξοδο, ώστε να μπορούν τώρα να καταγράφουν αρχεία με το ίδιο ακριβώς timecode τόσο στην κάμερα όσο και σε μια εξωτερική συσκευή εγγραφής. Για παράδειγμα, οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν αρχεία RAW με την κάμερα τους, ενώ, ταυτόχρονα με τη χρήση του Blackmagic Video Assist θα καταγράφουν αρχεία ProRes και DNxHD με το ίδιο timecode. Με αυτόν τον τρόπο καθίσταται δυνατή η χρήση των ProRes ή DNxHD αρχείων για επεξεργασία, και αυτόματη σύνδεση με τα αρχεία RAW για επεξεργασία grading και finishing με εργαλεία όπως το DaVinci Resolve.

Περισότερες πληροφορίες εδώ

blackmagic_authorized_reseller_1line

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις video, production & post-production και broadcast.