Η επαγγελματική broadcast κάμερα επόμενης γενιάς!

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε την Blackmagic Design URSA Broadcast G2.  Μια επαγγελματική broadcast κάμερα με αισθητήρα ψηφιακού φιλμ 6K που προσφέρει ποιότητα ψηφιακής ταινίας. Ο προηγμένος ψηφιακός αισθητήρας φιλμ 6144 x 3456 παρέχει εξαιρετική απόδοση χαμηλού φωτισμού με ISO διπλής απολαβής έως και +36dB καθώς και 13 στάσεις δυναμικού εύρους. Η Blackmagic URSA Broadcast G2 περιλαμβάνει μορφές αρχείων H.265 και Blackmagic RAW, Blackmagic generation 5 color science, θύρα USB-C για εγγραφή κ.α.

Πολλαπλές χρήσεις

Η νέα Blackmagic URSA Broadcast G2 είναι μια απίστευτα ισχυρή κάμερα. Είναι τρείς κάμερες σε μία, λειτουργεί ως κάμερα παραγωγής 4K, κάμερα στούντιο 4K ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή φιλμ 6K. Είναι η τέλεια λύση για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, επειδή χρησιμοποιεί φακούς και μπαταρίες που έχουν ήδη οι πελάτες.

Μεγάλη ευελιξία

Επιτρέπει εγγραφή σε κοινές κάρτες SD, κάρτες UHS-II, κάρτες CFast 2.0 ή εξωτερικούς δίσκους USB, σε αρχεία όπως H.265, Apple ProRes και Blackmagic RAW. Αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατή με όλα τα λογισμικά βίντεο και τα συστήματα διαχείρισης εκπομπής.

Επαγγελματική ποιότητα

Ο αισθητήρας 6K διαθέτει ανάλυση 6144 x 3456 και είναι αρκετά ευέλικτος για μεταδόσεις και digital film. Η νέα URSA Broadcast διαθέτει απίστευτη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Είναι επίσης βελτιστοποιημένη για τη μείωση του κόκκου και του θορύβου στις εικόνες, διατηρώντας παράλληλα το πλήρες δυναμικό εύρος του αισθητήρα.

Η βάση φακού B4 που διαθέτει, επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν σύγχρονους φακούς Ultra HD ή φακούς HD χαμηλότερου κόστους. Οι χρήστες έχουν επίσης πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο φακού για να προσαρμόσουν την εστίαση, την ίριδα και το ζουμ χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια της κάμερας ή από απόσταση ενώ μπορούν να αλλάξουν τη βάση σε PL, EF κ.α.

Η Blackmagic URSA Broadcast G2 διαθέτει μια θύρα επέκτασης USB-C υψηλής ταχύτητας στο πίσω μέρος της κάμερας που επιτρέπει την εγγραφή σε εξωτερικούς δίσκους ή την σύνδεση με μεγάλη γκάμα αξεσουάρ.

Περιλαμβάνεται κιτ στήριξης ώμου, πλάκα μπαταρίας V-Lock και λαβή ώστε να μην απαιτείται άλλη αγορά.

Δείτε την στο eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων.  Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

210 341 6200 9πμ – 6μμ, Λ. Συγγρού 155, Νέα Σμύρνη

Περισσότερα άρθρα μας για Blackmagic Design

https://www.blackmagicdesign.com/