BOXX Technologies

Η BOXX Technologies, η πρωτοπόρος εταιρεία σταθμών εργασίας υψηλής απόδοσης, rendering συστημάτων και servers, ανακοίνωσε τη νέα σειρά σταθμών εργασίας APEXX S-class με κορυφαίο τον APEXX S3. Ο συμπαγής APEXX S3, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για ροές εργασίας 3D σχεδίασης, CAD και motion media που απαιτούν συχνότητες CPU υψηλότερης κατηγορίας για lightly threaded εφαρμογές, διαθέτει οκτα-πύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7 ή i9 9ης γενιάς, (επαγγελματικά overclocked σε 5.1GHz) για να υποστηρίζει και heavily threaded εφαρμογές.

“Οι δημιουργικοί επαγγελματίες αντιμετωπίζουν εργασίες οι οποίες στο παρελθόν είχαν χρονοδιάγραμμα δυόμισι ετών αλλά πλέον απαιτείται χρόνος παράδοσης 15 μηνών”, δήλωσε ο Bill Leasure, BOXX VP Marketing. “Ο APEXX S3, μαζί με τα υπόλοιπα νέα συστήματα της κλάσης S, επιτρέπουν στους χρήστες να εργάζονται με υψηλές ταχύτητες και να παραμένουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

3D σχεδίαση, CAD και motion media

Με σκοπό τη επαγγελματική χρήση προγραμμάτων όπως τα Autodesk, Solidworks, Adobe CC, Cinema 4D και άλλων εφαρμογών, ο APEXX S3 διατηρεί συχνότητα 5.1GHz σε όλους τους πυρήνες, ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Με αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης και δυνατότητες αναβάθμισης, καθώς και πολλές κάρτες γραφικών NVIDIA Quadro ή AMD Radeon Pro, ο S3 είναι επίσης ιδανικός για υπολογισμό ελαφρών GPU ή εικονική πραγματικότητα.

BOXX Technologies APEXX Enigma S3

Το APEXX Enigma S3 είναι ένα νέο προϊόν της σειράς S-class. Σχεδιασμένο για να επιταχύνει επαγγελματικές εφαρμογές 3D, το Enigma S3 μπορεί επίσης να διαμορφωθεί με οκταπύρηνους επεξεργαστές Intel Core i7 / i9 9ης γενιάς, overclocked σε 5.1GHz και έως τρεις επαγγελματικές μονάδες GPU, καθιστώντας το ιδανικό για ροές εργασίας που περιλαμβάνουν σημαντική απόδοση GPU ή υπολογιστική εργασία GPU.  Προσφέρει επίσης επαγγελματική απόδοση για όλα τα 3D CAD, κινούμενα σχέδια, motion media και εφαρμογές όπως το Autodesk 3ds Max, το Revit, το AutoCAD και Solidworks, Autodesk University 2018, τον κορυφαίο σταθμό εργασίας για Autodesk Maya και Arnold .

BOXX Technologies APEXX S1, S3 & S4

Οι APEXX S3 και Enigma S3 συνδυάζονται με τον APEXX S1, τον μικρότερο επαγγελματικό σταθμό εργασίας παγκοσμίως. Ο S1 διαθέτει επίσης έναν overclocked, οκταπύρηνο Intel Core i7 για δημιουργία 3D περιεχομένου, σχεδιασμό CAD και motion media, αλλά με το εξαιρετικά συμπαγές πλαίσιο του, είναι η λύση για περιορισμένο χώρο, ένα ανοιχτό περιβάλλον όπου η αισθητική είναι υψηλή προτεραιότητα, ή για ροές εργασίας, όπου μια κάρτα γραφικών χρησιμοποιείται κυρίως για παρουσίαση. Η σειρά S-class ολοκληρώνεται με το APEXX S4, ένα rack mount σύστημα που έχει σχεδιαστεί για heavy rendering ή GPU compute.

“Τα συστήματα BOXX είναι προσαρμοσμένα για να επιταχύνουν τις ροές εργασίας και να αυξάνουν την παραγωγικότητα”, δήλωσε ο Bill Leasure. “Η πραγματική απόδοση της επένδυσης γίνεται όταν εξετάζεται η απόδοση των νέων συστημάτων APEXX S και τα πλεονεκτήματα που παρέχονται στους δημιουργικούς επαγγελματίες κατά τη διάρκεια μιας ημέρας, εβδομάδας, μήνα ή έτους.”

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής (Authorized Reseller) της BOXX Technologies με μακρόχρονη εμπειρία στην παροχή και υποστήριξη των συγκεκριμένων προϊόντων για απαιτητικές εργασίες 3D, CAD, κινούμενα σχέδια, motion media και εφαρμογές όπως το Autodesk 3ds Max, το Revit, το AutoCAD και Solidworks, Autodesk Maya, Arnold κ.α.