Ζωντανές παραγωγές στο cloud!

Cloud Live Productions Vizrt. Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τις ζωντανές παραγωγές σας στο cloud; Σας παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό!.

Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την παραγωγή ζωντανού περιεχομένου στο cloud. Από τα βασικά της cloud based παραγωγής, την σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους, μέχρι τα εργαλεία και την τεχνολογία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Επίσης, στον οδηγό περιλαμβάνονται πληροφορίες για την διαχείριση ήχου και ενδοεπικοινωνίας, τον υπολογισμό του αναμενόμενου κόστους, την κατανόηση της ασφάλειας του cloud, της δικτύωσης και των υπολογισμών εύρους ζώνης – ο οδηγός τα καλύπτει όλα!

Cloud Live Productions Vizrt

Μην περιμένετε άλλο, ξεκινήστε το ταξίδι σας στο σύννεφο σήμερα, μεταφερθείτε στην Vizrt και κατεβάστε τον οδηγό… Cloud Live Productions Vizrt!

(Ο οδηγός είναι στα Αγγλικά)

Πηγή Vizrt

Comart

H Comart είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Vizrt για Ελλάδα και Κύπρο. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εγκαταστάσεις αναφοράς συστημάτων εικονικής πραγματικότητας, 3D graphics κ.α., σε τηλεοπτικούς σταθμούς, κανάλια ειδικού περιεχομένου, εταιρείες παραγωγής και συνδρομητικές πλατφόρμες.

Καλέστε μας στο 210 3416200 για περισσότερες λεπτομέρειες για τα ισχυρά εργαλεία εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας της Vizrt.

Άλλα άρθρα μας για Vizrt