Το Broadcast Solutions Division της Comart ΑΕ, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη μονάδα στη χώρα μας για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του video και της τηλεόρασης. Βασιζόμενοι στην υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία μας και σε σημαντικές τεχνολογικές υποδομές, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες των οπτικοακουστικών μέσων.

Η δραστηριότητα της εταιρίας περιλαμβάνει:

 • Αντιπροσωπείες και προϊόντα (Apple, FinalCutPro, Sony, Panasonic, Matrox, Blackmagic, Infortrend, Media 100, SWIT, Eagle Research κ.ά.)
 • Ολοκληρωμένες λύσεις σε τομείς αιχμής, όπως:
 • o NLE Editing

  o Post Production

  o Storage Area Networking

  o High Definition TV

  o Satellite services

  o Media management systems

  o DVD Authoring

 • Εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα συστήματα που υποστηρίζονται
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες (Facility design and integration, tapeless automation, κ.ά.)
 • Η εταιρία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες τηλεοπτικές εγκαταστάσεις για επιδείξεις και την παροχή εκπαίδευσης στα συστήματα που εξειδικεύεται. Η Comart Broadcast Solutions υποστηρίζει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με ένα άρτιο τεχνικό τμήμα και διαθέτει συμβόλαια συντήρησης για τον εξοπλισμό που διαθέτει.

  Η Comart Broadcast Solutions Division, με την συνδυασμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς του IT και του broadcasting, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε επαγγελματίες, παραγωγούς, post-production facilities και τηλεοπτικούς σταθμούς.

  Με μεγάλη επιτυχία έχει υποδεχτεί η αγορά τις λύσεις που προτείνει η Comart στο πεδίο του ψηφιακού video. Συγκεκριμένα, για τους λάτρεις του μοντάζ, η πλατφόρμα της Apple με λογισμικό FinalCutPro και κάρτες video i/o DeckLink της BlackMagic, προσφέρει ένα άριστο, δημιουργικό περιβάλλον για ταινίες υψηλών απαιτήσεων. Οι υπολογιστές G5 της Apple, προσφέρουν ικανή υπολογιστική ισχύ για όλα τα φορμάτ του video, από DV ως HD, διασφαλίζοντας έτσι την επένδυσή σας. Οι δυνατότητες του FinalCutPro, το έχουν φέρει πρώτο στην προτίμηση των μοντέρ, και είναι ήδη υπεύθυνο για πολλές από τις επιτυχίες που έχουμε δει στο σινεμά. Ο συνδυασμός αυτός, ενισχύεται με τις κάρτες DeckLink, που επιτρέπουν την εισαγωγή, διαχείριση και εγγραφή video, από κάθε πηγή, όπως BetaSP analog, SDI, HD. Με το σύστημα αυτό ο επαγγελματίας μοντέρ, έχει στη διάθεσή του όλα τα απαιτούμενα εργαλεία για την διαχείριση και των πιο απαιτητικών παραγωγών, είναι ανοικτός σε κάθε τεχνολογία που υπάρχει, και όλα αυτά σε ένα επίπεδο τιμής που επιτρέπει την ταχύτατη απόσβεση της επένδυσής του.

  Οι κάρτες DeckLink της εταιρίας BlackMagic Design, που επιτρέπουν την εισαγωγή και εξαγωγή κάθε φορμάτ video στον σταθμό εργασίας σας, λειτουργούν τόσο σε περιβάλλον Macintosh OSX όσο και σε περιβάλλον Windows. Διαθέτουν εξελιγμένα προγράμματα οδήγησης, που επιτρέπουν την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των πλέον διαδεδομένων εφαρμογών, όπως FinalCutPro, Motion, Shake, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects. Επιπλέον η BlackMagic, διαθέτει προϊόντα χρήσιμα σε στούντιο με πολλές θέσεις εργασίας, όπως routers και i/o μετατροπείς. Το κόστος των προϊόντων της BlackMagic, πραγματικά έχει φέρει επανάσταση στην αγορά, επιτρέποντας τη δυνατότητα επεξεργασίας όλων των επαγγελματικών φορμά video σε τιμές που ανταγωνίζονται ευθέως τις λύσεις για DV.

  Για τους λάτρεις του PC, τα προϊόντα της Matrox, αποτελούν εδώ και χρόνια την πλέον αξιόπιστη και ισχυρή λύση για επεξεργασία video. Συγκεκριμένα, η κάρτα RT-X.100, επιτρέπει στους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν DV να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δημιουργικότητα τους, με το πλήθος των λειτουργιών που η RT-X.100 εκτελεί σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον οι κάρτες συνοδεύονται από τα κορυφαία λογισμικά της Adobe, όπως PremierePro, Audition, Encore DVD και προαιρετικά το After Effects. Τα λογισμικά αυτά, συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα την πιο παραγωγική ροή εργασιών τόσο για τη δημιουργία videos όσο και DVDs. Αυτή τη στιγμή η Matrox προσφέρει προγράμματα αναβάθμισης που σας επιτρέπουν να ανταλλάξετε την παλιά σας κάρτα με μια RT-X.100 σε προνομιακή τιμή. Και επειδή η επεξεργασία video απαιτεί ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς εργασίας και επαγγελματικά επίπεδα αξιοπιστίας, η Comart, διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα, απόλυτα συμβατά και πιστοποιημένα με τις κάρτες Matrox, σε καταπληκτικές τιμές, τρία χρόνια εγγύηση και την κορυφαία τεχνική υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό στην αγορά.

  Τέλος η σειρά axio της Matrox, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου, αποτελεί την πιο ισχυρή πλατφόρμα για επεξεργασία SD ή και HD video στον κόσμο. Οι επισκέπτες της έκθεσης Photovision είχαν την ευκαιρία να δουν την axio εν δράσει με υλικό HD στο περίπτερο της Comart, και διαπίστωσαν από κοντά τις καταπληκτικές δυνατότητές της. Λόγω των απαιτήσεων της συγκεκριμένης κάρτας, η εμπορική πολιτική της Matrox, απαιτεί την πώλησή της μόνο σε ολοκληρωμένα και πιστοποιημένα συστήματα, και μόνο μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων που έχουν αποδεδειγμένα επίπεδα τεχνογνωσίας καθώς και που έχουν προβεί σε επενδύσεις για εξοπλισμό HD. Στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, μόνο η εταιρία Comart πληρεί αυτές τις προδιαγραφές, και ως εκ τούτου αποτελεί τη μόνο αξιόπιστη πηγή προμήθειας της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Για χρήστες των παλιών καρτών Digisuite LX, LE, και Digiserver, υπάρχει πρόγραμμα αναβάθμισης σε προνομιακές τιμές και που επιτρέπει την διατήρηση των ήδη υπαρχόντων συστημάτων. Θεωρούμε ότι για τα επόμενα χρόνια η τεχνολογία axio θα είναι το σύστημα αναφοράς για τους παραγωγούς τηλεοπτικών προγραμμάτων ή άλλων παραγωγών υψηλών απαιτήσεων. Γι’ αυτό στην Comart έχουμε κάνει τις απαιτούμενες επενδύσεις σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία, με σκοπό να παρέχουμε τις λύσεις και την υποστήριξη που απαιτούν οι επαγγελματίες της εικόνας.

  Το πλήρως αναβαθμισμένο Broadcast Solutions Division της Comart, αποτελεί σήμερα τον καλύτερο συνεργάτη των επαγγελματιών των οπτικοακουστικών μέσων στην προμήθεια εξοπλισμού καθώς και στην διάχυση και υποστήριξη των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων.