Η Blackmagic Design ανακοίνωσε δύο νέα προϊόντα ATEM

ATEM Mini Pro ISO

Το ATEM Mini Pro ISO διαθέτει όλες τις δυνατότητες του ATEM Mini Pro, αλλά προσθέτει εγγραφή έως και πέντε ξεχωριστών ροών βίντεο H.264 σε πραγματικό χρόνο! Δηλαδή ένα καθαρό feed όλων των εισόδων μαζί με το ζωντανό πρόγραμμα!

Επιπλέον, αποθηκεύει αυτόματα ένα αρχείο DaVinci Resolve, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε τη ζωντανή παραγωγή με τροποποιήσεις, να αλλάξετε λήψεις, να προσθέσετε εφέ, να κάνετε remix ήχο μεχρί να κάνετε χρωματικές διορθώσεις.

Το ATEM Mini Pro ISO μπορείτε να το δείτε στο eshop μας εδώ

ATEM Streaming Bridge

Το ATEM Streaming Bridge είναι ένας μετατροπέας βίντεο που σας επιτρέπει να λαμβάνετε μια ροή H.264 από οποιοδήποτε ATEM Mini Pro και να το μετατρέψετε σε βίντεο SDI και HDMI. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε βίντεο σε απομακρυσμένες τοποθεσίες γύρω από το τοπικό σας δίκτυο Ethernet ή μέσω του διαδικτύου παγκοσμίως!

Αυτό είναι δυνατό επειδή χρησιμοποιεί προηγμένους κωδικοποιητές H.264 για υψηλότερη ποιότητα σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς δεδομένων. Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς και οι μπλόγκερ μπορούν να συνεργαστούν για τη δημιουργία παγκόσμιων δικτύων απομακρυσμένων στούντιο εκπομπής ATEM Mini Pro.

Το ATEM Streaming Bridge μπορείτε να το δείτε στο eshop μας εδώ

Περισσότερα στην Blackmagic Design

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων.  Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.